Valorant'a para yatırılır mı?

Lose and win

Centipat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD
Meslek
Ögrenci
Herkese merhaba, gün içinde sadece 11 saate yakın Valorant oynuyorum. Takılacak arkadaşım olmadığı için. Neyse Valorant'a para yatırmalı mıyım? Bazı arkadaşlarım bir kere yatırsan geri dönüşü olmaz dedi. Okulun başlamasıyla haftada 1K para alacağım. Ne kadarını yatırmalıyım ve gece pazarını beklemeli miyim? Önerilerinizi bekliyorum herkese iyi sosyaller.

Herkese merhaba, gün içinde sadece 11 saate yakın Valorant oynuyorum. Takılacak arkadaşım olmadığı için. Neyse Valorant'a para yatırmalı mıyım? Bazı arkadaşlarım bir kere yatırsan geri dönüşü olmaz dedi. Okulun başlamasıyla haftada 1K para alacağım. Ne kadarını yatırmalıyım ve gece pazarını beklemeli miyim? Önerilerinizi bekliyorum herkese iyi sosyaller.

Gece Pazarı dışı Valorant'a para yatırılmaz.

Gece Pazarı dışında zaten skinler çok pahalı. Önceden birkaç tane almıştım. Zaten maça gelen herkeste skin var istersen alabiliyorsun. Bıçak skini de çok gereksiz bence illa bıçak olsun diyorsanız bir tane Battle Pass bıçağı işinizi görür. Oyuna skin dışında hiçbir şey gelmiyor zaten artık neredeyse. Smurflere falan hiçbir şeye karşı önlem almıyorlar oyunun gidişatı kötü. Para yatırmaya değmez bence.

Herkese merhaba, gün içinde sadece 11 saate yakın Valorant oynuyorum. Takılacak arkadaşım olmadığı için. Neyse Valorant'a para yatırmalı mıyım? Bazı arkadaşlarım bir kere yatırsan geri dönüşü olmaz dedi. Okulun başlamasıyla haftada 1K para alacağım. Ne kadarını yatırmalıyım ve gece pazarını beklemeli miyim? Önerilerinizi bekliyorum herkese iyi Sosyaller.

Gece pazarını bekle. Yani VP yatır zamanla istediğin skinler gelince al. Ben zam gelmeden önce (2022) 250 TL yatırdım Sezon paketi ve 2 silah skini aldım. Yani öyle bağımlılık falan yapmıyor. Geri dönüşü var elbet. Bence her silaha alma. En çok oynadıklarına (Vandal, Phantom, bıçak, operatör, kalırsa tabanca) al 2 3 tane yeter. Ben de alacağım da bütçem yok şu an.

Güzel bir Battle Pass denk gelirse alırım, onun dışında kuruş yatırılmaz Valorant'a.

Gece pazarını bekle. Yani VP yatır zamanla istediğin skinler gelince al. Ben zam gelmeden önce (2022) 250 TL yatırdım Sezon paketi ve 2 silah skini aldım. Yani öyle bağımlılık falan yapmıyor. Geri dönüşü var elbet. Bence her silaha alma. En çok oynadıklarına (Vandal, Phantom, bıçak, operatör, kalırsa tabanca) al 2 3 tane yeter. Ben de alacağım da bütçem yok şu an.
Zaten zam gelmeden 2 hafta önceden falan zam gelceğinin haberi geliyor vplere. Hemen almasına gerek yok.

Neden yatırlılmaz hocam kömürle oynamaktan sıkıldım.

Açıkçası ünlü bir yayıncı, YouTuber veya e-sporcu değilsem yatırmam, giderim onun yerine yemek yerim. Bir de tamamen zevk meselesi. Bir de yani sadece kozmetik olarak ise yaradığı için pek tercih etmem.

Battle Pass güzelse alırım sadece ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı