Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Valorant'ta bugün aşırı bir pingim var. Sürekli geriye atıyor. Herkeste mi var tek bende mi anlamadım. Wireless USB'den mi oluyor yoksa Vodafone'dan mı anlamadım, yardımcı olur musunuz?
Valorant'ta bugün aşırı bir pingim var. Sürekli geriye atıyor. Herkeste mi var tek bende mi anlamadım. Wireless USB'den mi oluyor yoksa Vodafone'dan mı anlamadım, yardımcı olur musunuz?
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Ocak 2023 #2 İnternet hızınız nedir? ve Wireless USB ile alakalı da olabilir (kaliteli değilse) Artı 0 Eksi
KS KS Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #3 353380 dedi: İnternet hızınız nedir? Ve Wireless USB ile alakalı da olabilir (kaliteli değilse) Genişletmek için tıkla... 20 download hızı var. Wireless USB ise Everest EWN-760n bilgisayarcıdan aldım. Artı 0 Eksi
353380 dedi: İnternet hızınız nedir? Ve Wireless USB ile alakalı da olabilir (kaliteli değilse) Genişletmek için tıkla... 20 download hızı var. Wireless USB ise Everest EWN-760n bilgisayarcıdan aldım.
OnurOfc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 23 Ocak 2023 #4 Nickha dedi: 20 download hızı var. Wireless USB ise Everest EWN-760n bilgisayarcıdan aldım. Genişletmek için tıkla... Everest işte hocam, Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test burdan pinginize bakar mısınız? Artı 0 Eksi
Nickha dedi: 20 download hızı var. Wireless USB ise Everest EWN-760n bilgisayarcıdan aldım. Genişletmek için tıkla... Everest işte hocam, Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test burdan pinginize bakar mısınız?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.946 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #5 Nickha dedi: 20 download hızı var. Wireless USB ise Everest EWN-760n bilgisayarcıdan aldım. Genişletmek için tıkla... Alıcın kaliteli değil, ayrıca MSI Afterburner kullanıyorsan oyunda kapat ping yapıyor. Artı 0 Eksi
Nickha dedi: 20 download hızı var. Wireless USB ise Everest EWN-760n bilgisayarcıdan aldım. Genişletmek için tıkla... Alıcın kaliteli değil, ayrıca MSI Afterburner kullanıyorsan oyunda kapat ping yapıyor.
KS KS Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #6 JakerT4 dedi: Alıcın kaliteli değil, ayrıca MSI Afterburner kullanıyorsan oyunda kapat ping yapıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayarcıdan aldım babam internetten aldırmıyor. Ping 26 çıktı. Artı 0 Eksi
JakerT4 dedi: Alıcın kaliteli değil, ayrıca MSI Afterburner kullanıyorsan oyunda kapat ping yapıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayarcıdan aldım babam internetten aldırmıyor. Ping 26 çıktı.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.946 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #7 Nickha dedi: Dostum bilgisayarcıdan aldım babam internetten aldırmıyor. Ping 26 çıktı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcının kazığına uğramışsınız hocam, stabil bağlantı vermez o ürün. Pinginiz dalgalanma yapar, kablolu bağlanmaya çalışın. Artı 0 Eksi
Nickha dedi: Dostum bilgisayarcıdan aldım babam internetten aldırmıyor. Ping 26 çıktı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcının kazığına uğramışsınız hocam, stabil bağlantı vermez o ürün. Pinginiz dalgalanma yapar, kablolu bağlanmaya çalışın.
KS KS Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #8 JakerT4 dedi: Bilgisayarcının kazığına uğramışsınız hocam, stabil bağlantı vermez o ürün. Pinginiz dalgalanma yapar, kablolu bağlanmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Kablolu da bağlanamıyorum ki modem çok uzakta. Nickha dedi: Kablolu da bağlanamıyorum ki modem çok uzakta. Genişletmek için tıkla... Daha pahalı bir Wireless USB alsam bilgisayarcıdan daha iyi olur herhalde. Artı 0 Eksi
JakerT4 dedi: Bilgisayarcının kazığına uğramışsınız hocam, stabil bağlantı vermez o ürün. Pinginiz dalgalanma yapar, kablolu bağlanmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Kablolu da bağlanamıyorum ki modem çok uzakta. Nickha dedi: Kablolu da bağlanamıyorum ki modem çok uzakta. Genişletmek için tıkla... Daha pahalı bir Wireless USB alsam bilgisayarcıdan daha iyi olur herhalde.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.946 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #9 Nickha dedi: Daha pahalı bir Wireless USB alsam bilgisayarcıdan daha iyi olur herhalde. Genişletmek için tıkla... Alırsanız TP-Link, ZyXEL falan bakın hocam. Artı 0 Eksi
Nickha dedi: Daha pahalı bir Wireless USB alsam bilgisayarcıdan daha iyi olur herhalde. Genişletmek için tıkla... Alırsanız TP-Link, ZyXEL falan bakın hocam.
KS KS Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #10 JakerT4 dedi: Alırsanız TP-Link, ZyXEL falan bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi