Valorant'a tekrar başlanır mı?

Başlanmaz bence hocam bende kaç aydır girmiyorum oyun çok tilt insanla doldu.

Akıl sağlığını önemsiyorsan başlanmaz.

Başlanmaz bence hocam bende kaç aydır girmiyorum oyun çok tilt insanla doldu.

Eski hesapta skin varsa ondan devam et bende 5 ay önce tekrar başladım.

Online oyun oynamamak en iyisi.

Bende normalde başlamazdım ama hem oynayacak oyun kalmadı hem de yayıncılık için en iyisi bu gibi.

Potansiyeli vardı ama sürekli aynı içeriği tekrarladığı ve iğrenç bir kitlesi olduğu için oynanmaz. 70 80 bin VP yatırdığım hesabı ölü fiyata satamıyorum bile sen düşün.

Benim fikrimce bu oyunlar skin için falan oynanıyor olmalı. Kocaman Riot Games'i kaç ayda bir anca iyi bir içerik çıkabiliyor (o bile kesin değil) zaten oynanış bakımından değişiklik hızı berbat tek değişen şey her ay 1'den fazla skin gelmesi ve her bir setin en az 2000 TL olması.

Potansiyeli vardı ama sürekli aynı içeriği tekrarladığı ve iğrenç bir kitlesi olduğu için oynanmaz. 70 80 bin VP yatırdığım hesabı ölü fiyata satamıyorum bile sen düşün.

2021 de çok iyiydi her şey ucuz Battle Pass 50 TL bir set 300 TL o zamanlar iyiydi de şimdi bir bakayım dedim set 2000 TL ve aynen tekrarlıyor.

Benim fikrimce bu oyunlar skin için falan oynanıyor olmalı. Kocaman Riot Games'i kaç ayda bir anca iyi bir içerik çıkabiliyor (o bile kesin değil) zaten oynanış bakımından değişiklik hızı berbat tek değişen şey her ay 1'den fazla skin gelmesi ve her bir setin en az 2000 TL olması.

Haklısınız eskiden her şey ucuzdu şimdi hiç iyi bir şey gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı