selcukdemir Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 45 10 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar bir hesapta acilen ban yemem lazım. En hızlı nasıl yiyebilirim? Perma olması gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020
Akif büyükdağ Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 4 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #2 Hile. selcukdemir dedi: Arkadaşlar bir hesapta acilen ban yemem lazım. En hızlı nasıl yiyebilirim? Perma olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hile açmayı dene zaten açar atmaz yersin. Artı 0 Eksi
Hile. selcukdemir dedi: Arkadaşlar bir hesapta acilen ban yemem lazım. En hızlı nasıl yiyebilirim? Perma olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hile açmayı dene zaten açar atmaz yersin.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 10 Eylül 2020 #3 Sanırım hesap çaldınız ve perma yedirteceksiniz. Umarım ana hesabınızda siz yersiniz. Artı 0 Eksi
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 10 Eylül 2020 #4 Fix yememiş hile bulman lazım sanırım, o da çok zor. Vanguard güzel çalışıyor. Artı 0 Eksi
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 10 Eylül 2020 #5 joshamwerk dedi: Sanırım hesap çaldınız ve perma yedirteceksiniz. Umarım ana hesabınızda siz yersiniz. Genişletmek için tıkla... Amin. Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: Sanırım hesap çaldınız ve perma yedirteceksiniz. Umarım ana hesabınızda siz yersiniz. Genişletmek için tıkla... Amin.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 10 Eylül 2020 #6 joshamwerk dedi: Sanırım hesap çaldınız ve perma yedirteceksiniz. Umarım ana hesabınızda siz yersiniz. Genişletmek için tıkla... Valorant HWID ban atıyor kısacası bu hesaptan ban yerse kendi hesabından da yer . Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: Sanırım hesap çaldınız ve perma yedirteceksiniz. Umarım ana hesabınızda siz yersiniz. Genişletmek için tıkla... Valorant HWID ban atıyor kısacası bu hesaptan ban yerse kendi hesabından da yer .
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 10 Eylül 2020 #7 joshamwerk dedi: Sanırım hesap çaldınız ve perma yedirteceksiniz. Umarım ana hesabınızda siz yersiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kadar nasıl emin konuşuyorsunuz? Hocam hile açın en hızlı öyle yersiniz. Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: Sanırım hesap çaldınız ve perma yedirteceksiniz. Umarım ana hesabınızda siz yersiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kadar nasıl emin konuşuyorsunuz? Hocam hile açın en hızlı öyle yersiniz.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 10 Eylül 2020 #8 Umarım hile açar, çaldığınız hesabı banlatır ve sizde banlanırsınız Artı 0 Eksi
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 10 Eylül 2020 #9 Hangottom dedi: Bu kadar nasıl emin konuşuyorsunuz? Hocam hile açın en hızlı öyle yersiniz. Genişletmek için tıkla... Akıllı biri sence kendi hesabına perma yedirtmeyi ister mi? Bırakır belki bir gün geri oynar. Ayrıca emin konuşmuyorum tahmin yürüttüm ama sen bilirsin. Artı 0 Eksi
Hangottom dedi: Bu kadar nasıl emin konuşuyorsunuz? Hocam hile açın en hızlı öyle yersiniz. Genişletmek için tıkla... Akıllı biri sence kendi hesabına perma yedirtmeyi ister mi? Bırakır belki bir gün geri oynar. Ayrıca emin konuşmuyorum tahmin yürüttüm ama sen bilirsin.
KS KS selcukdemir Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 45 10 Eylül 2020 #10 joshamwerk dedi: Sanırım hesap çaldınız ve perma yedirteceksiniz. Umarım ana hesabınızda siz yersiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hesap çalmadım,özel meselelerden dolayı banlatmam gereken bir hesap var. Awdiki dedi: Umarım hile açar, çaldığınız hesabı banlatır ve sizde banlanırsınız Genişletmek için tıkla... Hile yöntemiyle banlatmak istemiyorum oyüzden Immo 3 hesabım yalan olsun istemiyorum. Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: Sanırım hesap çaldınız ve perma yedirteceksiniz. Umarım ana hesabınızda siz yersiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hesap çalmadım,özel meselelerden dolayı banlatmam gereken bir hesap var. Awdiki dedi: Umarım hile açar, çaldığınız hesabı banlatır ve sizde banlanırsınız Genişletmek için tıkla... Hile yöntemiyle banlatmak istemiyorum oyüzden Immo 3 hesabım yalan olsun istemiyorum.