TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 9 Aralık 2021 #1 Valorant oynuyorum. Monitörüm bozuldu ve bu monitör de 4:3 ve çözünürlüğü 1280x1024 ama Valorant'ta bunu yapınca alt ve üst taraf siyah oluyor ve leeterbox ve doldura basılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2021
Valorant oynuyorum. Monitörüm bozuldu ve bu monitör de 4:3 ve çözünürlüğü 1280x1024 ama Valorant'ta bunu yapınca alt ve üst taraf siyah oluyor ve leeterbox ve doldura basılmıyor.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.229 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 9 Aralık 2021 #2 NVIDIA Denetim Masası'ndan "masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla " sekmesinden tam ekarn olarak ayarla. Artı 0 Eksi
NVIDIA Denetim Masası'ndan "masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla " sekmesinden tam ekarn olarak ayarla.
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 9 Aralık 2021 #3 Bahacprz dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan "masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla " sekmesinden tam ekarn olarak ayarla. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama aynı. Artı 0 Eksi
Bahacprz dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan "masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla " sekmesinden tam ekarn olarak ayarla. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama aynı.