4 aydır aynı hatayı alıyorum. Tüm yöntemleri denedim. sfc/scannow denedim olmadı YouTube'den video izledim olmadı. Tek Valorant'a değil CS:GO gibi oyunlar da ise aynı. Nasıl çözebilirim bu hatayı?
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Çogu kişi elle güncellemeyi yapamıyor ve sorunları devam ediyor acemiler için en iyisi otomatik bir driver kurucudur.
Tabi sen arkadaşa teker teker yazıp indirirken ve de kurarken yardım edeceksen o başka.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Çogu kişi elle güncellemeyi yapamıyor ve sorunları devam ediyor acemiler için en iyisi otomatik bir driver kurucudur.
Tabi sen arkadaşa teker teker yazıp indirirken ve de kurarken yardım edeceksen o başka.
Elle sürücü güncellemenin zor bir tarafı yok. Yeter ki doğru kaynaklara sahip ol.
Konu sahibine gelince, sistem dosyalarında bir sorun görünmüyor. Önceki konularınızdan birisinde oyun klasörüne DLL dosyası attığınızı söylemişsiniz, ben de oyunu silip yükleyin demiştim. Bunu yaptınız mı? Yapmadıysanız yapın.
Yaptıysanız da Vanguard'ı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Ayrıca Windows 10 2004 kullanıyorsunuz, doğru mudur?
Elle sürücü güncellemenin zor bir tarafı yok. Yeter ki doğru kaynaklara sahip ol.
Konu sahibine gelince, sistem dosyalarında bir sorun görünmüyor. Önceki konularınızdan birisinde oyun klasörüne DLL dosyası attığınızı söylemişsiniz, ben de oyunu silip yükleyin demiştim. Bunu yaptınız mı? Yapmadıysanız yapın.
Yaptıysanız da Vanguard'ı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Ayrıca Windows 10 2004 kullanıyorsunuz, doğru mudur?
Onları sildiniz fakat oyun o dosyalara hala ihtiyaç duyuyor olabilir. Zaten oyunu silip yükleyin dememin sebebi buydu. Valorant'ın bir dosya bütünlüğü doğrulama servisi yok, bu bağlamda bu tarz olaylarda silip tekrar kurmak gerekli.