Valorant'ı bırakmak

Merhaba, ben yaklaşık 1 yıldır aralıksız "Valorant" denilen o lanet oyunu oynuyorum. İmmo 3'e kadar kastım. Ama artık yoruldum. Ben bir oyun bağımlısıyım. Okulu açıktan okudum. Ve kaldım. Arkadaşım yok, aile bireylerimle yakın değilim, ayrı yaşıyoruz. Artık yoruldum, ve gururu bir kenara bırakıp yardım istiyorum. Bu oyunu nasıl bırakırım? (rica ediyorum klasik şeylerle gelmeyin, hobi bla bla) arkadaşlar aptal değilim. Ama hobi edinebileceğim bir şey yok.
Sevdiğiniz türde kitap okumaya başlayabilirsiniz. Ayrıca çok sıra dışı bir şey beklemeyin çünkü tamamen iradeyle alakalı bir konu, sizi çok iyi anlıyorum geçen yıl bende farklı bir oyunda yaşamıştım ve okul başlayınca sorunum çözülmüştü.

Singleplayer oyunlar oynamanızı tavsiye ederim, hem biraz kafa dinlemiş olursunuz. Ama ben yok hiç oyun oynamak istemiyorum derseniz kafanızı başka şeylerle meşgul etmeniz gerek.

Merhaba, ben yaklaşık 1 yıldır aralıksız "Valorant" denilen o lanet oyunu oynuyorum. İmmo 3'e kadar kastım. Ama artık yoruldum. Ben bir oyun bağımlısıyım. Okulu açıktan okudum. Ve kaldım. Arkadaşım yok, aile bireylerimle yakın değilim, ayrı yaşıyoruz. Artık yoruldum, ve gururu bir kenara bırakıp yardım istiyorum. Bu oyunu nasıl bırakırım? (rica ediyorum klasik şeylerle gelmeyin, hobi bla bla) arkadaşlar aptal değilim. Ama hobi edinebileceğim bir şey yok.

Siyasi partilerin gençlik kollarına gir ortam yakalarsın durmadan çağırırlar tavsiyem.

Dış dünyada nelerden hoşlanırsan onu yap. Kendimden örnek vereyim arabalara karşı ilgim var ve maddi sıkıntım olmasa şu an dışarıda arabamı temizliyor ya da upgrade yapıyor olurdum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı