Hesap satılsa 10k eder. Paradan yana sorunum yokta o emekler..Hesabı sat
o paraya temiz sosyalleşirsin.
Merhaba, ben yaklaşık 1 yıldır aralıksız "Valorant" denilen o lanet oyunu oynuyorum. İmmo 3'e kadar kastım. Ama artık yoruldum. Ben bir oyun bağımlısıyım. Okulu açıktan okudum. Ve kaldım. Arkadaşım yok, aile bireylerimle yakın değilim, ayrı yaşıyoruz. Artık yoruldum, ve gururu bir kenara bırakıp yardım istiyorum. Bu oyunu nasıl bırakırım? (rica ediyorum klasik şeylerle gelmeyin, hobi bla bla) arkadaşlar aptal değilim. Ama hobi edinebileceğim bir şey yok.
Kitap da okuyorum. Özellikle edebiyat ve dram tarzı veya global romanlar.Sevdiğiniz türde kitap okumaya başlayabilirsiniz. Ayrıca çok sıra dışı bir şey beklemeyin çünkü tamamen iradeyle alakalı bir konu, sizi çok iyi anlıyorum geçen yıl bende farklı bir oyunda yaşamıştım ve okul başlayınca sorunum çözülmüştü.
Teşekkür ederim. Hepinize teşekkür ederim. Ama galiba pek kolay olmayacak.Oyun oynamak aşırı zaman öldüren gereksiz bir şey bunu herkes söyleyebilir tek iyi yanı eğlenceli vakit geçirme bunu bilip durduramama bataklıktan çıkma şansın olduğu halde çıkmama gibi bir şey çıkmazsan batarsın çıkarsan kurtulursun bolşans.
Dediğim her şeyde ciddiydim.Ağa konu troll gibi geldi ama gerçek gibi düşünürsem senin hayatın bitmiş. Sosyal aktiviteler yapmadan da düzelmez hayatın.
Şaka bir yana gerçekten Valorant kadar lanet bir oyun görmedim. Oyunda çok fazla toxic var. Bu sebeple oyunu bırakmıştım, çok da iyi yapmışım. Eğer oyunu bırakmak istiyorsan öncelikle hesabını satabilirsin. Oyundan uzaklaşmak için silmeyi de unutma. Bir kaç gün oynamazsın sonra unutursun zaten.
Ucuzdan satcan kimse 20k vermez 2. el hesaba.Dediğim her şeyde ciddiydim.
Hesap satılmıyo ki. Ana hesabı satmaya kalktım. Kimse almadı.
Dediğim her şeyde ciddiydim.
Hesap satılmıyo ki. Ana hesabı satmaya kalktım. Kimse almadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.