Valorant'ı bırakmak

Sevdiğiniz türde kitap okumaya başlayabilirsiniz. Ayrıca çok sıra dışı bir şey beklemeyin çünkü tamamen iradeyle alakalı bir konu, sizi çok iyi anlıyorum geçen yıl bende farklı bir oyunda yaşamıştım ve okul başlayınca sorunum çözülmüştü.

Singleplayer oyunlar oynamanızı tavsiye ederim, hem biraz kafa dinlemiş olursunuz. Ama ben yok hiç oyun oynamak istemiyorum derseniz kafanızı başka şeylerle meşgul etmeniz gerek.

Siyasi partilerin gençlik kollarına gir ortam yakalarsın durmadan çağırırlar tavsiyem.

Dış dünyada nelerden hoşlanırsan onu yap. Kendimden örnek vereyim arabalara karşı ilgim var ve maddi sıkıntım olmasa şu an dışarıda arabamı temizliyor ya da upgrade yapıyor olurdum.

Hocam bence okula tekrardan başlayın hem sosyalleşirsiniz bu arada bu söyledikleriniz sadece Valorant oynadığınız için mi oldu bende bir sürü oyun oynuyorum fakat hayatım böyle değil vallahi kolay gelsin hocam.

Sen boşuna kafana takma bağımlıyım diye. Biz Knight Online illetini bırakmış adamlarız elbet birgün sende bırakırsın.

Riot desteğe yaz hesaplarının kalıcı olarak silinmesini talep et. Hızlıca yapıyorlar zaten. Tekrar hesap açıp oynayasın gelse bile eskisi gibi bağımlılığın kalmıyor. Ben öyle yaptım 2 haftada bir belki girerim, o da belki yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…