Valorant'ı bırakmak

Singleplayer oyunlar oynamanızı tavsiye ederim, hem biraz kafa dinlemiş olursunuz. Ama ben yok hiç oyun oynamak istemiyorum derseniz kafanızı başka şeylerle meşgul etmeniz gerek.
Story oyunları da oynuyorum ama sıkıyor.
Dış dünyada nelerden hoşlanırsan onu yap. Kendimden örnek vereyim arabalara karşı ilgim var ve maddi sıkıntım olmasa şu an dışarıda arabamı temizliyor ya da upgrade yapıyor olurdum.
Dışarıya çıkmıyorum cidden en son dışarı çıkalı 1, 2 ay olmuştur.

20klık hesabım var saka mı yapıyosun?

Maalesef önceden de csgo rank kasmaya kafamı takmıştım. Global olduğum gibi bıraktım. AMA AMA OLMUYOR BU OPYUNDA RADYANT OLUNMUYOIR A RKADASLAR SAKA GİBİ OYUN OLDUĞU İÇİN

Ve arkadaşlar kendimi acındırmak için söylemiyorum, ama yalnızlık iyi bir şey değildir. Ben de öyle sanardım.

Senin derdine derman olacabilecek bir sosyal üyesi yok burada sanırım, her sunulan öneriye bir cevabın var. Sana psikologdan başka bir yol gözükmüyor gibi.

Umarım bırakmaya karar verdiysen hesabını satıp VALORANT'ı silmişsindir.
Silersem 3 saat sonra sıkılıp tekrar yüklerim; çünkü uğraşacak bir şeyim yok.

Senin derdine derman olacabilecek bir sosyal üyesi yok burada sanırım, her sunulan öneriye bir cevabın var. Sana psikologdan başka bir yol gözükmüyor gibi.
Lol bağımlısı arkadaşım psikolağa gidiyordu bir şeyi değiştirmedi. Hala deli gibi oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…