Singleplayer oyunlar oynamanızı tavsiye ederim, hem biraz kafa dinlemiş olursunuz. Ama ben yok hiç oyun oynamak istemiyorum derseniz kafanızı başka şeylerle meşgul etmeniz gerek.
Dış dünyada nelerden hoşlanırsan onu yap. Kendimden örnek vereyim arabalara karşı ilgim var ve maddi sıkıntım olmasa şu an dışarıda arabamı temizliyor ya da upgrade yapıyor olurdum.
Riot desteğe yaz hesaplarının kalıcı olarak silinmesini talep et. Hızlıca yapıyorlar zaten. Tekrar hesap açıp oynayasın gelse bile eskisi gibi bağımlılığın kalmıyor. Ben öyle yaptım 2 haftada bir belki girerim, o da belki yani.
Hocam bence okula tekrardan başlayın hem sosyalleşirsiniz bu arada bu söyledikleriniz sadece Valorant oynadığınız için mi oldu bende bir sürü oyun oynuyorum fakat hayatım böyle değil vallahi kolay gelsin hocam.
Maalesef önceden de csgo rank kasmaya kafamı takmıştım. Global olduğum gibi bıraktım. AMA AMA OLMUYOR BU OPYUNDA RADYANT OLUNMUYOIR A RKADASLAR SAKA GİBİ OYUN OLDUĞU İÇİN
Senin derdine derman olacabilecek bir sosyal üyesi yok burada sanırım, her sunulan öneriye bir cevabın var. Sana psikologdan başka bir yol gözükmüyor gibi.
Senin derdine derman olacabilecek bir sosyal üyesi yok burada sanırım, her sunulan öneriye bir cevabın var. Sana psikologdan başka bir yol gözükmüyor gibi.