Valorant'ı ilk defa oynayacak biri için öneri

Merhaba, ben genelde CS:GO oynarım ve Valorant'a karşı çok önyargılıydım denemek için indirdim ve sevdim poligondan çıktım ama oyun hakkında hiç bilgim yok. Rehber izledim ama maça girmek konusunda pek emin değilim LoL'de de aynısı oldu maça girince hemen sövmeye başladılar ve oyundan soğudum. Bir de maça girince banlanma olayından endişeliyim öneriniz var mı?
Biraz youtube vs. izlemeye çalış. Eşleştirmeleri karışık yapıyor. Direk küfür ve hakarette bulunurlar. Her oyunda olduğu gibi çok değişik insan tipleri mevcut.
 
Kitlesi yüzünden direkt alt+F4 çekip silmek olabilir. Varşovaya bağlanmıştık arkadaşımla rekabetçi gireceğiz diye, dedik türkler olmasın kitle malum, her neyse girdik oyuna, ikinci elde bir eleman var Reyna seçmiş, standart trol sabotajcı eleman, ölümüne yeteneksiz bir de. Bu saçmalıyor, buna yazıyoruz ama Türk olduğunu bilmiyorduk, şakasına İngilizce sen Türk olamazsın değil mi yazdım, herif türkmüş, amaçsızca oyunu trolledi, bombayı alıp karşı takıma atmalar, gidip ölmeler, nerede olduğumuz belli olsun diye sağa sola sıkmalar.
Oyun sonu gruba çağırdım geldi, bir güzel saydırdım içimi boşalttım, sonra çıktı ben yine sürekli davet spamladım tekrar katıldı, muhtemelen yanlışlıkla tıkladı, bir şarjör daha boşalttım.
Özetle o sabah saat 5 sularında kriz geçirerek oyunu sildim maçtan sonra, tekrar girmeyi de düşünmüyorum, muhtemelen içinde " TR, T.C. Türk" adı geçen herhangi bir Online oyunu da oynayacağımı sanmıyorum.
 
Kitlesi yüzünden direkt alt+F4 çekip silmek olabilir. Varşovaya bağlanmıştık arkadaşımla rekabetçi gireceğiz diye, dedik türkler olmasın kitle malum, her neyse girdik oyuna, ikinci elde bir eleman var reyna seçmiş, standart trol sabotajcı eleman, ölümüne yeteneksiz bir de. Bu saçmalıyor, buna yazıyoruz ama Türk olduğunu bilmiyorduk, şakasına İngilizce sen Türk olamazsın değil mi yazdım, herif türkmüş, amaçsızca oyunu trolledi, bombayı alıp karşı takıma atmalar, gidip ölmeler, nerede olduğumuz belli olsun diye sağa sola sıkmalar.
Oyun sonu gruba çağırdım geldi, bir güzel saydırdım içimi boşalttım, sonra çıktı ben yine sürekli davet spamladım, muhtemelen yanlışlıkla tıkladı, bir şarjör daha boşalttım.
Özetle o sabah saat 5 sularında kriz geçirerek oyunu sildim maçtan sonra, tekrar girmeyi de düşünmüyorum, muhtemelen içinde " TR, T.C., Türk" adı geçen herhangi bir Online oyunu da oynayacağımı sanmıyorum.

Zula oynayın hocam. İsteseler de trolleyemezler. ;)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı