Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun olarak gerçekcilikten çok eğlenceli bir yapısı olan oyun cidden kötü değil ama son zamanlardaki gelen güncellemeler bana sorarsan aşırı absürt ve eski yapısı bozuluyor bir de ben bu kadar toksik oyunculu oyun görmedim her oyunda olan ağzını mikrofona sokup sövmediği sülale bırakman o toksikler var ya... Oyunu bırakma sebebi.

Valorant'ın ban sistemi berbat durduk yere ban ): Ve çok toksik kitle var beş para etmez iyi günler. [Örnek]

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam grafikler bu tarz oyuna göre iyi bence. Amaç zaten çok fazla kişinin erişip oynayabilmesi. Ayrıca böyle oyunlarda FPS önemli olduğundan grafikler çok iyi olmaz.

Animasyonlar ve seslendirme bence başarılı. Genel olarak tüm oyunlarda kanser kitle var maalesef. Valorant Türkiye sunucularında da bolca mevcut.

Kitlenin sıkıntılı olması haricinde pek bir sıkıntısı yok. Onları da raporlayın ceza yesinler ve ceza yediklerinin bildirimiyle rahatlayın.

Türk ajan geliyor 10 gün sonra. Buralar daha da coşar hem iyi hem kötü anlamda.

Grafikler, vuruş hissi, mekanikler vs. çocuk oyunu gibi hissettiriyor. Kitlesinden bahsetmiyorum bile.

Herkesin kendi fikiri ama benim hoşuma gidiyor sinematik, ve bu tarz hikayeler kişiden kişiye değişir birçok yönden Valorant daha iyi ve daha güncel oyun sizinki biraz fanboyluk gibi CS:GO'yuda seviyorum valorantıda ama Valorant 1-0 daha önce ilgilenmelerinden ve anti hile sisteminden dolayı.

Fortnite'da batırdı şu an hiç güzel oyun değil sezon 3'den beri oynuyorum eskiden daha iyi daha sade'ydi şimdi çok kötü oldu.
Fanboylukla alakası yok dostum oyunun içeriği dandik ise AC beni pek de ilgilendirmez, ben aldığım keyife bakarım. Bir şeyle ilgilenmeleri de beni ilgilendirmezi, çok detay bunlar. Açarım Faceit'imi oynarım yav banane MM'de hile varsa. Oyunu iyi oynayan adam MM oynamıyor zaten, oynamaz da.

Hocam grafikler bu tarz oyuna göre iyi bence. Amaç zaten çok fazla kişinin erişip oynayabilmesi. Ayrıca böyle oyunlarda FPS önemli olduğundan grafikler çok iyi olmaz.

Animasyonlar ve seslendirme bence başarılı. Genel olarak tüm oyunlarda kanser kitle var maalesef. Valorant Türkiye sunucularında da bolca mevcut.
Dünya Türkiye den ibaret değil. Amerikada çoğu kişinin sistemi yüksektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı