Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbirşey bilmiyorsun. Amerika pazarı ve Avrupa ülkelerinden esas parasını ordan kazanıyor zaten.
Yani ancak böyle şeyler diyerek avunabilirsiniz şu an. Şansınıza konu altta kaldı da çok kişi görüp utandırmaz sizi. İçinizi rahatlatacak diğer aşağılamaları da yazabilirsiniz ben güldüm ve konudan gidiyorum.

Grafikler ve animasyonlar açısından çok kötü. Heralde görünüşten ziyade oyunun mekanikleri cs gibi tryhard fps gibi olsun istemişler ama o da yok. Silah sekmeleri bi garip. Anlamsız yere giden mermi çok var. Aynı zamanda Türk server ı kadar berbat bir ortam yok. Oyunu şimdi bilmiyorum ama 2020 yazında sürekli alt f4 atıyordum. Sonradan Avrupa'ya geçmeye karar verdim. Onun dışında ajanlar, ajanların kendine özel skilleri, replikleri, hikayeleri ve anti hile sistemi güzel. O yüzden r6 oynayın.

Hem CS hem de Valorant oynuyorum, CS kitlesiyle Valorant kitlesi aynı bir değişiklik yok. Hile konusunda Valorant çok ama çok açık farkla önde. Vuruş hissiyatı olarak CS her zaman önde. Harita tasarımı olarak CS:GO, oyun konusu olarak ise Valorant.

Ayrıca CS:GO'da son 1-2 yıldır tuhaf bir akım başladı hvh akımı çok kolay VAC'ı bypasslayabiliyor hileler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşım bu HvH sunucusu. VAC korumasız topluluk sunucuları bunlar yani. Gerçek oyun değil.

Kesinlikle CS:GO. Oyun tarafında CS:GO oynayamayanların geçtiği bir oyun. 600-700'e yakın saatim vardır ve önceki sezonlarda da Platin'dim. Fakat CS:GO'nun tadını vermiyor gerek koşarak hs'ler vs. ayrıca vandalın aim sisteminin olmaması gibi bir çok sorun beni CS:GO'ya itiyor. Ayrıca kitle ve hileyi de göz önünde bulundurursak yine CS:GO derim. En azından CS:GO'da ki Ruslar sayesinde Rusça öğrenebiliyorum :) Valorant da ise tek olan şey 10 yaşında ki çocuğun boş tamamen boş bir şekilde söylemlerde bulunmasıdır. Ayrıca CS:GO da bana daha az hile denk geldi Valorant'a nazaran. CS:GO'da adam mevlana açıyor bitiyor ama Valorant da adam legit oynuyor tüm oyun boyunca oynamak zorunda kalıyorum oysa ki CS:GO'da 2 dakika da maç bitiyor. :D Kısaca: CS:GO.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı