Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her karakterin hikayesi var, bu rekabetçi bir oyunda çok önemli bir etken hemen Valorant indirmeliyim. Oy, şu ajanın babası katilmiş oy he. Ne kadar cool. Buna bayıldım dostum. Ayrıca kimsenin umurunda olmayan Mm'in dandik VAC'ini 2020 oyununun yeni antihilesiyle karşılaştırıyorum. FACEIT maceit hikaye, benim nova eloda hile geliyor ya vasat oyun. Valorant kralım. 😌

Burada oyun kapıştırmıyoruz zamanında çok CS geçmişim var CS 1.6- CS:GO dahil olmak üzere Valorant bana göre daha iyi oyun gerek ticket açıldığında destek gerek oyunun AC'si ve daha fazlası fakat dediğim gibi CS:GO'daki grafik-movementlar ve spray atıldığındaki silahın gerçekçi tepmesi Valorant'ta yok.

Ayrıca CS:GO'da son 1-2 yıldır tuhaf bir akım başladı hvh akımı çok kolay VAC'ı bypasslayabiliyor hileler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada oyun kapıştırmıyoruz zamanında çok CS geçmişim var CS 1.6- CS:GO dahil olmak üzere Valorant bana göre daha iyi oyun gerek ticket açıldığında destek gerek oyunun AC'si ve daha fazlası fakat dediğim gibi CS:GO'daki grafik-movementlar ve spray atıldığındaki silahın gerçekçi tepmesi Valorant'ta yok.
Geçmişi olan birisi isen neden MM anticheatini göz önünde bulunduruyorsun dostum. Cidden şu MM'in en overrated olduğu ülke Türkiye sanırım. Sizin MM'i taktığınız kadar Valve takmıyor. Ticket konusunda bir şey diyemem, oyun keyfime etki eden bir şey değil.

Dandik.
CS:GO'dan Valorant'a geçenler önce oyunu beceremeyler çoğunluğu öyle.
Bahaneleri ise.
128 tick, hile yok (aynen kesin yoktur).
Türk serveri, (kitleside mükemmel zaten)

Hile her oyunda var fakat VAC'a göre daha çok ve daha hızlı ban yiyor hile açanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı