Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun işini iyi yapıyor değil. Oyun sadece para kazanmaya yönelik hareket ediyor. Para kazanacağı kesimin toksik kitle olduğunu da biliyor. Maalesef bu yüzden oyun kötü diyeceğim. Sanat için oyun yapılan devirler bitti.

Zaten dandik. 😃
CS oynayamayanlar için yapılmış Low level bir oyun, hiçbir rakibinden iyi değil, elle tutulur yanı yok. Grafikler, hissiyat, kitle, silahlar, özgünlük patates.

CS'den daha zor bir FPS türü kanka biliyorsun değil mi genelde senin gibi Valorant girip oynayamayanlar CS'ye geri dönüyor. Ne de olsa daha zor bir oyun extra zeka istiyor.

Valorant'ın olayı diğer oyunların boş çıktığı yere dolu girmekle bitti.

CS1.6 16VS16 daha zevk verir, o derece boş bir oyun.

CS:GO'daki kanser hilecilerden daha iyi CS oynanacaksa bu devirde CS 1.6 oynanır veya da farklı alternatif oyunları denemek lazım mesela Steam'deki 2 liralık oyunlar bazen parasından daha fazlasını hak edebiliyor bence onlara şans vermek lazım CS CS CS takılı kalmamak gerek.

Bu tür oyunları ben hep Acun medya yapımlarına benzetiyorum, LoL, Valorant, Fortnite vs. eğlenceli mi? Evet. Oynatıyor, bağlıyor kendine, ama içi boş :).

Bence tüm online rekabetçi oyunlar boş. Yıllar boyunca aynı şeyi aynı şekilde yapmak kimseye bir şey katmaz. Sigaradan farksız. Onun yerine başlayıp bitirilebilen single player oyunlar çok daha eğlenceli ve yararlı bana kalırsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı