Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hikaye kısmında size katılıyorum ancak anticheat kısmında yanlış düşünüyorsunuz, çünkü rekabete dayalı oyunlarda anticheat in kuursuz çalışması beklenir ayrıca CS'nin arkasında Valve gibi köklü ve büyük bir firmanın anlık 700 bin oyuncu etkileşimi olan bir oyuna adam akıllı bir anticheat yapamaması rezillikten başka bir şey değildir. Faceit veya benzeri özel serverlarda girmek zorunda değil insanlar.
NOT: CS'yi 2020 yılında hilelerin patlak vermesinden dolayı bıraktım.

Call of duty oyuncusuyum, arkadaşım çağırdığı için girmiştim valoranta, kimse oyun oynamıyordu, silahlar değil herkesin annesi arena içerisinde çatışıyordu, ilginç bir kitle, ama 13 yaşında bir çocuk vardı taktir ettim lavuk oyuna özel kafiyeli küfür ezberlemişti.

Valoranta dandik diyip Cs yi övenler Csgo da hilelerle mutlular galiba.Kitlesi kötü olabilir ama grafik mekanik olarak hem güzel hem eğlenceli,arkadaşlarla giriyoruz bayağı sarıyor.Profesyonellik istiyorsanızda Csgo değil Rainbow Six Siege oynamanızı öneririm,hem sıfır hile hemde kanser kitlesi yok.

Zaten dandik.
CS oynayamayanlar için yapılmış low level bir oyun, hiçbir rakibinden iyi değil, elle tutulur yanı yok. Grafikler, hissiyat, kitle, silahlar, özgünlük patates.
Hileden bıkanlar için yeterli bir oyun diyelim. En azından oyun Hileden oynanmaz haldeyken tavuk skini getirmiyorlar. Ddd...
Her bilgisayarda çalışması için tasarlanan bir oyun için iyi bile bence. Daha fazla oyuncu için yapsalar bile en azından bunu başarıyorlar.

Köklü CS ile daha 2. yılını resmiyette doldurmamış Valorant'ı karşılaştırmak akıl kârı bir iş değil.
En çok oynadığım oyun Valorant ancak yine de bunu söylemekten çekinmem, her anlamda CS'den daha çekici. Arayüz vb. basit duruyor (Apex,CS ile kıyaslandığında) ama zaten oyunun amacı bu zaten.
CS yerine Valorant oynamaya başlayalı 1.5 seneyi geçiyor. TR değil genel anlamda kitlesi çöp ama sonuçta free-to-play olan çoğu oyunda var bu, CS daha nezih bana göre.
Konuyu tartışmaya gerek yok, zevkler tartışılmaz.

Hay MM'inize de hilenize de yeter be.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Niye, ölüyor mu Faceit girse? Şey ya, zor geliyor demiyorsun da Allah aşkına. Ne MM sevdasıymış be.

Grafiklerinden hoşlanmama nedeniniz yıllardır CS:GO, CoD ve BF gibi oyunları oynadığımızdan kaynaklanıyor olabilir. Grafikler bana da başta alışa gelmedik ve saçma geliyordu fakat artık alıştığım için şu an bu benim için bir dert değil. Vuruş hissiyatını ise hala alışa gelmedik, ilginç ve saçma buluyorum.

Ana mesaja neden bu kadar kahkaha ifadesi gelmiş ki, görüş belirtilmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…