Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her zaman söyledim. Bu oyunun tutmasının tek sebebi Riot Games oyunu olması.

1. oyunu çıktığından beri oynuyorum 1 kere hile geldi karşıma.
2. server değiştirebiliyoruz :)
3. globlal olan ve Valorant'a geçen arkadaşlarım var.
CS:GO gerçekçilik olarak güzel bir oyun fakat hile sistemi vasat, ve geride kalmış bir oyun bence. Gelen doğru düzgün güncelleme yok. Valorant 2 yıllık olmasına rağmen hile sistemi 2012'den çıkan bir oyundan daha iyi, 2012'den beri hiç hileleri engelleyecek özellik geldiğini görmedim, ki gelsede zaten kırıyorlar. Bir arkadaşım hileyle kartala çıkmıştı. (public hileyle) ve ban yemedi.

Elinle yazmışsın.
2012'de çıkan anti hile sistemi 2 yıllık oyunun anti hile sisteminden daha kötü demişsin ne yazdığını anlıyor musun bir zahmet 2 yıl önce ki teklonojiyle geliştirildi CS:GO ise 10 yıl öncesinde ki teklonojiyle geliştirildi.

2 gün önce indirip 2 el attıktan sonra sildiğim oyun Valorant. Kötü olduğu için değil, bir oyuna dandik diyebilmeniz için elinizde o oyundan daha iyisi olması gerekir, ben onca emeğe hakaret edemem arkasında büyük yapım var ancak benim kitabıma uygun oyun değil Valorant. 2000 saate yakın CS:GO oynayıp globalleri zorlayıp bıraktığım da 2015 senesinde hile kapıştırıyorlardı oyunda. Her oyunun hilesi isteyene var. Bu arada bu tartışmanın gerçek amacı eğer kalite ise 10 yıllık oyun ile Valorant karşılaştırmanızı pek önermiyorum açıkçası. Ayrıca CS:GO ve Valorant aynı sınıfta yapımlar değil. CS:GO Pro Action olarak geçer ve sadece silah alıp adam vurmaktan ibarettir. Valorant o yelpazeden daha geniş bir yapıya sahip ama bu da daha iyi olduğunu göstermez. Özet olarak, iki oyunu karşılaştırmak bana göre bu hususta saçma, iyi sosyaller.

Elinle yazmışsın.
2012'de çıkan anti hile sistemi 2 yıllık oyunun anti hile sisteminden daha kötü demişsin ne yazdığını anlıyor musun bir zahmet 2 yıl önce ki teklonojiyle geliştirildi CS:GO ise 10 yıl öncesinde ki teklonojiyle geliştirildi.

Boş kankan bırak anlatma.

Zaten dandik. 😃
CS oynayamayanlar için yapılmış Low level bir oyun, hiçbir rakibinden iyi değil, elle tutulur yanı yok. Grafikler, hissiyat, kitle, silahlar, özgünlük patates.

Oyun gerçekçi bir grafik yapma amacinda olmadan böyle bir oyun cikardilar. İstedikleri tema buydu. Gayet de başarılı oldu, ki Valorant CS'den daha zor bir oyundur. Ağır CS fanligi yapmaya gerek yok. Mekanikler ortada. Boş beleş muhabbet çevirip aptal gözükmeye hele hiç gerek yok. Oyun basarili olduğu kadar da kanser bir Türk kitlesine sahip ancak bu hicbirinize oyunu kötüleme sebebi vermez. Kim ne seviyorsa, hangisinde eğleniyorsa onu oynar. CS seven gidip Valorant oynayana laf atarsa kusura bakmasın, o kanser kitlenin icinde olduğunu güzel bir şekilde belli etmiş olur.

Cidden bomboş bir oyun. Oyunu çok kısa bir süre oynayabildim ve tek gecede gelen bir güncelleme ile tüm oyunun içine ettiler gerçekten. Oyunu tam ekran oynayamıyorsun, pencereli ekranda FPS düşük optimizasyon desen yok. Ticket atıyorsun ilgilenen yok. Hile geliyor, küfürler havada uçuşuyor Vanguard diyerek sabah akşam övündükleri sistem bir işe yaramıyor. Zula oynarım bunu oynamam o derece iğrenç ve saçma bir oyun. Kitlesi de bir o kadar rezalet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı