Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun gerçekçi bir grafik yapma amacinda olmadan böyle bir oyun cikardilar. İstedikleri tema buydu. Gayet de başarılı oldu, ki Valorant CS'den daha zor bir oyundur. Ağır CS fanligi yapmaya gerek yok. Mekanikler ortada. Boş beleş muhabbet çevirip aptal gözükmeye hele hiç gerek yok. Oyun basarili olduğu kadar da kanser bir Türk kitlesine sahip ancak bu hicbirinize oyunu kötüleme sebebi vermez. Kim ne seviyorsa, hangisinde eğleniyorsa onu oynar. CS seven gidip Valorant oynayana laf atarsa kusura bakmasın, o kanser kitlenin icinde olduğunu güzel bir şekilde belli etmiş olur.
Mekanikler ortada, fanboy seni. Oyunun gerçekçiliğiyle grafiklerin gram alakası yok haberin olsun. Gölge yok oyunda sen bana ne anlatıyorsun, Valorant daha zormuş. Gold Nova seni :D
CS'nin de sorunları az çok belli ikisi de kendi segmentinde eşsiz oyunlar, birbirinin yerini tutmaz, birine çöp diyorsan CS'nin de çöp olduğu şeyler var, örnek olarak ping, 130 ms Avusturya sunucusuna bağlı oluyorum, Valorant'da 80-90 ms oynuyorum, Stockholm gibi Avusturya'dan neredeyse 1.5 kat uzak bir yerde olmasına rağmen. CS oynayamayanlar ifadesi nasıl bir ifade Allah aşkına, oyunun spray mekaniği CS'den daha berbat, grafikleri yüzünden psikolojik olarak oynaması kolay gözüküyor.
MM serverlarinda aldığım ping değeri pek de umrumda değil açıkçası. Bunlar fasa fiso işler. Valorant'ın temeli patates.

Her karakterin hikayesi var, bu rekabetçi bir oyunda çok önemli bir etken hemen Valorant indirmeliyim. Oy, şu ajanın babası katilmiş oy he. Ne kadar cool. Buna bayıldım dostum. Ayrıca kimsenin umurunda olmayan Mm'in dandik VAC'ini 2020 oyununun yeni antihilesiyle karşılaştırıyorum. FACEIT maceit hikaye, benim nova eloda hile geliyor ya vasat oyun. Valorant kralım. 😌

Birader beğenirsin beğenmezsin dalgavarî bir üslupla konuşmana gerek yok. Derdini saygı çerçevesi içerisinde anlatabilirsin.

FPS oyunlarda eşitlikten yanayım. Eşitlik olacak ki kim yetenekli kim değil ortaya çıkacak. Ben o kadar kasayım, efsanevi bir flick atayım karşı takımın bir oyuncusunu düşüreyim, eeee, neymiş bilmem ne skilli yeniden canlandırıyormuş da cart curt skilli armor veriyormuşmuş da fasa fiso.

Hikaye. Eşit şartlarda dövüşelim kim neciymiş çıksın meydana.

CS:GO Valorant rezalet hepsinin kitlesi iğrenç hep CS fanı kaynıyor insan zamanında TF oynamamış ve CS girmişse oturup ağlamalı TF gibi bir efsane varken Valorant kim ve her 3 oyunuda oynadım ama CS'yi ışık görmeyene kadar değil.

2 gün önce indirip 2 el attıktan sonra sildiğim oyun Valorant. Kötü olduğu için değil, bir oyuna dandik diyebilmeniz için elinizde o oyundan daha iyisi olması gerekir, ben onca emeğe hakaret edemem arkasında büyük yapım var ancak benim kitabıma uygun oyun değil Valorant. 2000 saate yakın CS:GO oynayıp globalleri zorlayıp bıraktığım da 2015 senesinde hile kapıştırıyorlardı oyunda. Her oyunun hilesi isteyene var. Bu arada bu tartışmanın gerçek amacı eğer kalite ise 10 yıllık oyun ile Valorant karşılaştırmanızı pek önermiyorum açıkçası. Ayrıca CS:GO ve Valorant aynı sınıfta yapımlar değil. CS:GO Pro Action olarak geçer ve sadece silah alıp adam vurmaktan ibarettir. Valorant o yelpazeden daha geniş bir yapıya sahip ama bu da daha iyi olduğunu göstermez. Özet olarak, iki oyunu karşılaştırmak bana göre bu hususta saçma, iyi sosyaller.
CSGO Tactical Shooter bir oyun. Silah al vurdan ibaret bir oyun değil.

Valorant için kasan ve devamlı dereceli giren try hard oyuncular:

1650297584451.png

Sadece derecesiz, spike'a hücüm, ölüm kalım ve özel girenler:

1650297723149.png

Bu arada, kitlesi iyi değil. Çelikten sinirler lazım, bana sövenlerin kaç kez çenelerini diğer bir vücut parçasıyla değiştirdim saymadım bile. :D
Grafikleri vs belli işte, rekabetçi oyun grafikler vs altta FPS ve skill üstte olacak.

Kitlesi toksik olmasa oynanabilir bir oyun aslında, ama kitlesi oyun keyfini yok ediyor.

Dostum sana hile gelmesi benim sorunum değil güven faktörün vs. düşüktür.
Oyun çıktığından beri oynuyorum ve ne Source 2 ne de 128 tick ihtiyacı duydum oraya vuruyon buraya vuruyon uzaya gidiyorsa o zaman oyunu öğreneceksin ayrıca yere sıkıyorsun HS gidiyor. Öyle bir şeyde yoktu 1.6 zamanından beri oynuyorum öyle bir şeye denk gelmedim CS 1.6'da en eleştirdiğim konu Smoke'lerin bir işe yaramamasıydı.
Valorant gibi değil neydi Phantom sanırım o silahın adı hatırlamıyorum koşa koşa vurunca alışıyorsun tabii sonra neden HS gitmiyor.

Benim CS oynamaya başladığım tarih ile senin doğum tarihinin benzer olduğu konusunda düşüncelerim var. 6-7 yıldır aynı hesap ile CS oynuyorum güven faktörün düşüktür, oyunu öğreneceksin diyor bir de, neyse dostum aynen devam et CS:GO dünyanın en iyi oyun motoruna ve en iyi anti-cheat sistemine sahip oyunu.

Beni etiketleyenler sanırım oyunda ne kadar yazmak istemesem de çok tuttum ama yazacağım bir.
Sanırım ölünce hep "ağlayan" tipler bir kere HS atılınca Furkan emirce gibi "hile hile kesin hile..." diye bağrınan arkadaşlar.
7500 saatim var ve ben diyorum ki yıllardır "hile gelmiyor".
Diye yazınca ben suçlu oluyorum bunun tek bir nedeni var yani ben mi iyi oynuyorum yoksa siz mi? Kötüsünüz.
Çoğu kişi Valorant'ın anti hile sistemine kapılıp oyuna geçti.
Ama kalın bir şekilde yazıyorum ki belirgin olsun "bir gün Valorant'ın anti-hile sistemi kırılıcak".
Bunu Valorant popülerleştiğinden beri diyorum.
Bir gün o oyunun hile sistemi hater hacker grubu tarafından aşılıcak belki onlar Hafta'da bir kez açık bulucak ama Riot açığın ne olduğunu bulamayacak hep dediğim laflardan biri ise.
" CS:GO'dan Valorant'a geçenler Valorant çözüldükten sonra oyunun yarısı tıpış tıpış CS:GO'ya geri dönecek"
Tabii Valorant fan Boy'lar benimle dalga geçiyor ama bir gün anlayacak Valorant oynayanlar.
Bir kere hile var diye boşu boşuna oyunu bırakmaz kimse.
FACEIT, ESEA gibi platformlar var.
ESEA oynuyorum genel olarak ve sadece ESEA'da geçirdiğim zaman 3600 saat civarı var ve anti hile sistemi çok iyi. Oyunu oynamaktan zevk alan biri buna aylık 20 TL rahatlıkla verir.
Hadi vermedi FACEIT var onda da hile yok ve bedava.
Yani arkadaşlar oyuna boşuna bahane atacak bir nedeniniz yok.
Bir de neymiş anlık 700 bin oynanıyor 600 bini hileci Rus.
Ya güldürmeyin beni 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı