Valorant'ın desteklediği minimum işletim sistemi nedir?

Celosie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bendeki bilgisayar Windows 7 ama sanırım Valorant desteklemiyormuş, en düşük hangisini kurmam gerekir? Ayrıyeten en düşük ayarlarda ortalama kaç FPS verir? Ben 30 civarı diye düşünüyorum ama fikirlerinizi almak istedim.

RAM: 8 GB.
Ekran kartı: Intel HD 3000.
İşlemci: i5 2430M.

Arkadaşlar bendeki bilgisayar Windows 7 ama sanırım Valorant desteklemiyormuş, en düşük hangisini kurmam gerekir? Ayrıyeten en düşük ayarlarda ortalama kaç FPS verir? Ben 30 civarı diye düşünüyorum ama fikirlerinizi almak istedim.

Windows 10 yapmanız gerek 30 FPS vereceğini düşünmüyorum maksimum 15 20.

Hocam bu sistemi mümkünse değiştirin. Bırakın Valorant'ı Minecraft 1.16 bile zor açar bu sistem. Bir 10-15k gibi bir bütçeyle bile kasa toplasanız çok çok iyi performans alırsınız yani.

Windows 10 yapmanız gerek 30 FPS vereceğini düşünmüyorum maksimum 15 20.

Oyunun grafiklerini çamur yaparak 60 olur. Ben i3 3110M de yapmıştım.

Hocam bu sistemi mümkünse değiştirin. Bırakın Valorant'ı Minecraft 1.16 bile zor açar bu sistem. Bir 10-15k gibi bir bütçeyle bile kasa toplasanız çok çok iyi performans alırsınız yani.

Oyunun grafiklerini çamur yaparak 60 olur. Ben i3 3110M de yapmıştım.
Şimdilik idareten 60 fps civarı verirse işimi görür benim direkt oyun içinden en düşük ayarlara getirsem herşeyi 60fps görür müyüm yoksa harici bi işlem yapmam gerekir mi?

Windows 10 1803.

Intel HD 3000'in DX 11 desteği olmadığı için oyunu onunla açamazsınız, GT 520M'in DX 11 desteği var fakat yine de çok yüksek FPS beklemeyin.

İkisi arasından 520M daha iyidir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı