Valorant'ın durumu nasıl?

Selam ben valorantı betadan beri oyunuyorum.Ama artık eskisi gibi değil ister istemez aimimde iyi gelişti bunun için mutluyum ama oyunda Tomic’in kitle artıyım jetin içinden geçtikler oyuna yeni başlayanı soğuttlar oyuna giriyorum girmemle çıkmam bir oluyor artık…

Toxic çocukların karşınıza çıkma durumu ranka bağlı olarak değişir aslında. Dia eloda fazlasıyla azalıyor ve yücede neredeyse tamamen bitiyor. 10 Maçta bir anca 17-18 yaş altı insana denk geldim. Gelenlerde toxic olmuyor hep. Ama 30 yaşındaki adamın tripleri, ilk elden GG kaybettik diyenler hiç bitmiyor maalesef. Bunlar muadil oyunlarda yok. Kitle bu yüzden de kötü. Hile konusunda önceden neredeyse hiç yoktu ama şu anda legit oynayan Kişiler denk gelmeye başladı bana. Son 20 maçta hile olduğuna %100 emin olduğum 3 kişi geldi. 3'ünde de wh vardı. Oyundaki map, silah çeşitliliği de az. Map seçme de yok bu da ayrı bıktırıyor, sunset, breeze gelince soğuyorum direkt. Bozunca Kp'nin gitmesi de ayrı saçmalık.

Valorant ve CS'nin mekanik olarak farklarının olması, CS'de mümkün olmayan bazı şeylerin Valorant'ta kolayca yapılabiliyor olması gibi durumlar böyle "değişik" düşünmeni sağlamış olabilir kanka. Ya da bilmiyorum belki de Mevlana'nın Mesnevi'sinden feyz alamadığın için bu kadar öfkelisin.

CS'nin 20 yıldır oynanması, karşısında bir rakip olmamasıydı. "CS'ye rakip" denen oyunlar genellikle P2W oluyordu. Çoğunluk haklı, siz sadece babanızın şirketi olsa bu kadar savunmayacağınız bir şirketi inatla savunmaya devam ediyorsunuz. Valve Valorant bu kadar tutmasaydı CS2'yi çıkarmazdı emin ol, oyuna doğru düzgün güncelleme bile gelmiyordu.
Gerçi bunun önemi yok, senin gibi koyunlar o oyun bir 20 yıl daha öyle kalsa oynamaya devam edecekti.

Maalesef Riot Games bankamatik memuru gibi savunma hattı kurmuş koyun sürüleriyle uğraşmak imkansız hale gelmiş durumda üstelik kendileri karşısında hile olduğunu anlayamamasına rağmen bunca kükremeleri veya hileyi bizzati kullandıkları için bu denli ağlamaları ama şu bir gerçek ki herkese kemik atınca 20 yıllık koyunsal dönemlerinde böyle kükreme hakkı olduklarını düşünür hale geliyorlar Valorant gibi bir oyunun CS'yi bitireceğini düşünebilecek kadar koyun olmak ile malum yönetime oy atmak aynı şey ama benden buraya kadar düşük kapasiteli minik kitlelere bazı şeyleri anlatmak mümkün değil, paralı asker gibi savunmaya devam edin birazcık zeka belirtisi gösterebilirseniz genel bir arama yapıp neler döndüğünü anlayabilirsiniz, iyi günler.

Maalesef Riot Games bankamatik memuru gibi savunma hattı kurmuş koyun sürüleriyle uğraşmak imkansız hale gelmiş durumda üstelik kendileri karşısında hile olduğunu anlayamamasına rağmen bunca kükremeleri veya hileyi bizzati kullandıkları için bu denli ağlamaları ama şu bir gerçek ki herkese kemik atınca 20 yıllık koyunsal dönemlerinde böyle kükreme hakkı olduklarını düşünür hale geliyorlar Valorant gibi bir oyunun CS'yi bitireceğini düşünebilecek kadar koyun olmak ile malum yönetime oy atmak aynı şey ama benden buraya kadar düşük kapasiteli minik kitlelere bazı şeyleri anlatmak mümkün değil, paralı asker gibi savunmaya devam edin birazcık zeka belirtisi gösterebilirseniz genel bir arama yapıp neler döndüğünü anlayabilirsiniz, iyi günler.
Birader sen ne çeşit bir sanrı içinde yaşıyorsun?
Kimse "Valo Cs'yi bitirecek" falan demiyor. Kaldı ki söylediklerinin aynısını sen yapıyorsun farkında değilsin. Sende ya psikoz ya da şizofreni var, bi doktora görün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı