Valorant'ın kitlesi nasıl?

Karakter şahsına zimmetliymiş gibi davrananlar peki? Başkası alınca maç boyu ana bacı sövmeler falan...
Sabır testi resmen.
Yok hocam, oyunun kitlesi gerçekten korkunç derecede kanser. Bunun rank ve sunucu ayırt etmediğini düşünüyorum. Kız arkadaşlarımla TR de toksik denk gelir diye Frankfurt sunucusunda girmiştik. Türk gelmedi şansımıza, daha kötüsü geldi. Hindistan/Pakistan ağzıyla konuşan bir takım cinsiyetçi ve ırkçılar geldi. Bütün maç boyunca yeteneklerini bize karşı kullandılar. Gerçekten oyunun her türden, her elodan kitlesinde problem var. Yayın izliyorum, radyant oyuncularını. Fark etmiyor. Birbirlerinin annelerine bacılarına sövüyorlar. Türk değiller. Umurlarında da değil. Sadece kitle sonuna kadar toksik. Yayıncıların bile yarısı toksik.

Konuyu açtım ama görüşlerimi az göstermişim. Yani hani oyun oynanmayacak kadar kötü bir kitleye sahip değil bu arada objektif olmaya özen göstereceğim. Her 5 maçın ikisinde şu tipler mutlaka oluyor diyelim ben Reyna'yım adam da Sage o 20 vurmuş ben 19 adam hemen sövüyor sen nasıl düellocusun 19 ne sageyi bile geçemiyosun sende 20 vurmuşsun yani 1 fark var arada değil mi? Şu var bide hani yanlış anlamayın bende kostümleri paylaşmayı severim ama hani sürekli isteyince insan gına geliyor 1 el o adama kostüm verme bak başına neler geliyor anaya babaya Allah'a ölmüşlere küfürler mi dersin yoksa diyelim ki adam sova üstüne şok oku atıyor karşı takıma yer belirtiyor ha birde karşı takımda bizim adam yerlerimizi söylediği için bizim adama teşekkür bile ediyor diyoruz ki raporla ban yesin sana da gelmesin be adam ama yok illa toksiklik yapacak ha ama hakkını yememek lazım bazı insanlar gerçekten çok iyi niyetli net bir vuruşu kaçırsan bile en ufak toksiklik yapmayanlar var o ender oyuncular çok kıymetli yani oyunun kitlesi ortalama gibi aslında şansa göre biraz bazen hiç toksik gelmez bazen neyse düşünmek istemiyorum ve birde şey gelmeli özel server gelmeli yani mesela ben 1 ay veya 2 ay hiç ban yemedim benim o özel servere girebilmem için bir hak verecek oyun o sunucuda sadece toksik olmayan saygılı insanlar oynayabilecek bak bakayım sonra hiç toksik kalıyor mu herkes o servere girmek için toksikliği bırakır.

Dalga falan mı geçiyorsunuz ya? Bu toxic kitle her yerde var. Gayet oynanılabilir bir oyun. Bir kere toxiclik ile karşılaşmadım. Gelmiş LoL ile kıyaslıyorsunuz. Riot Games anti-fancılığı falan mı bu?

Çok kötü. Oyunun kitlesi çocuk diye dalga geçiyorlar ancak çocuklarla oynamak 19-22 yaş aralığıyla oynamaktan inanın daha iyi. Bu oyunda asıl toxic kitle, 18-22 yaş aralığında ormandan yeni çıkmış, kill alamayınca milletin anasına bacısına söven güruhtur ve maalesef bunlar oyunun en az %50'sini kaplıyor. Rekabetçi maçta el kadar çocuğa ana bacı söven mağara adamlarıyla dolu oyun.

Sizce Valorant'ın oyuncu kitlesi nasıl?

Oyunda toksik oyuncular var ama bunlar her maç denk gelmiyor.

Bence oyuna haksızlık yapılıyor. Kitlesi velet, toksik gibi.

Her oyunda çocuk kitle ve toksik kitle vardır illaki ve bence CS:GO'nun kitlesinden daha iyi. Çünkü en azından her el sarhoş olup mikrofonu bir tarafına yerleştirip konuşan Rus abilerimiz yok. :) Sizin görüşlerinizi merak ettim.
Hayatımda beni bu kadar sinirlendiren bir oyun olmadı (toksik kitle yüzünden) 2 haftada 1 sinirlenip oyunu sildiğim oluyor öyle diyeyim

Bilgisayarım Valorant da 30-35 arası FPS veriyor oyun dosyalarını biraz değiştirdim 40-60 oldu fakat yine de bazen FPS düşmesi oluyordu.

En son girdiğim maçta (ki en son 3 ay önce Valorant oynadım)

10 yaşın da ki veletler gelmiş sadece millete sövüyor ben de küfür etme dedim ve kendisi söyle dedi " sen kimsin de bana sus diyorsun... Çocuğu"

Ben de onu trollemeye başladım.

Phoenix olduğum için onun üstüne ateş attım bile bile rakibi öldürmedim onu kalkan olarak kullandım ardından da beni Discord çağırdı gittim ardından abisini getirmiş diyor ki " bu... Çocuğu beni trolledi " abisi de küfür etti.

Kısaca kitlesi çöp bir oyun Rus'lara ve leh oyuncalara şükredeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı