Cenkkaraman
Hectopat
Alakası yok. Gayet oynanır bir durumda ve gayet keyif veriyor.LoL kitlesi gibi.
Alakası yok. Gayet oynanır bir durumda ve gayet keyif veriyor.LoL kitlesi gibi.
Yok hocam, oyunun kitlesi gerçekten korkunç derecede kanser. Bunun rank ve sunucu ayırt etmediğini düşünüyorum. Kız arkadaşlarımla TR de toksik denk gelir diye Frankfurt sunucusunda girmiştik. Türk gelmedi şansımıza, daha kötüsü geldi. Hindistan/Pakistan ağzıyla konuşan bir takım cinsiyetçi ve ırkçılar geldi. Bütün maç boyunca yeteneklerini bize karşı kullandılar. Gerçekten oyunun her türden, her elodan kitlesinde problem var. Yayın izliyorum, radyant oyuncularını. Fark etmiyor. Birbirlerinin annelerine bacılarına sövüyorlar. Türk değiller. Umurlarında da değil. Sadece kitle sonuna kadar toksik. Yayıncıların bile yarısı toksik.Karakter şahsına zimmetliymiş gibi davrananlar peki? Başkası alınca maç boyu ana bacı sövmeler falan...
Sabır testi resmen.
Hayatımda beni bu kadar sinirlendiren bir oyun olmadı (toksik kitle yüzünden) 2 haftada 1 sinirlenip oyunu sildiğim oluyor öyle diyeyimSizce Valorant'ın oyuncu kitlesi nasıl?
Oyunda toksik oyuncular var ama bunlar her maç denk gelmiyor.
Bence oyuna haksızlık yapılıyor. Kitlesi velet, toksik gibi.
Her oyunda çocuk kitle ve toksik kitle vardır illaki ve bence CS:GO'nun kitlesinden daha iyi. Çünkü en azından her el sarhoş olup mikrofonu bir tarafına yerleştirip konuşan Rus abilerimiz yok.Sizin görüşlerinizi merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.