Valorant'ın toxic kitlesi

Sırf bu yüzden online oyunların belirli bir para karşılığında satılmasını istiyorum. İster istemez kitleyi daha kaliteli daha seçici yapıyor. Mesela uzun süreden beri oynadığım Overwatch bedava olacağını açıkladı. CS ve Valo kadar düşmese de Overwatch'un da kitlesinin kötü olacağı şimdiden belli.

1'incisi o "1.si" diye değil "1'incisi" diye yazılır.

2'incisi o anlamda dememiş yanlış anlamışsın.
Yazdığım bu cevaba karşılık yazım hatasının belirtilmeside 'loser öfkesi'ni gösteriyor.
Buna ben yardımcı olamam

2. olarakta birşeyi yanlış anlamak diye birşey yok direkt 'baba sorunları çeken iqless women' yazmış.
Bunun yanlış birşey olduğunu söylemem rahatsız mı ediyor?
Çok enteresan .

Çok fazla R6 takip eden bir insan değilim, oynayan arkadaşlarımın anlattıkları kadarıyla bir bilgiye sahibim o yüzden bu özen konusunda bir yorum yapamayacağım. Benim orada kastettiğim direkt Valorant'a hiç bulaşmaman, zaten sokaklarda yeterince dengesiz insanlarla uğraşıyoruz.

1'incisi o "1.si" diye değil "1'incisi" diye yazılır.

2'incisi o anlamda dememiş yanlış anlamışsın.
Iqless woman denmesini arkadaş yeterince doğru anlamış bence, ayrıca mesajı giren arkadaşın oyuna giren kadın oyuncuları sabah akşam toxiclediğine adım gibi de eminim.

Arkadaşın yazdığı şeyde yanlış olanı söyleyebilir misin? Orada sadece o insan tipi için konuşmuş. Kadın oyuncuların tamamını hedef almamış.

Iqless woman denmesini arkadaş yeterince doğru anlamış bence, ayrıca mesajı giren arkadaşın oyuna giren kadın oyuncuları sabah akşam toxiclediğine adım gibi de eminim.
Bunu hiç bir zaman bilemeyiz ancak "baba sorunları çeken iqless woman" demesini ya yanlış anlamış ya da şu an duyar kasmaya çalışıyor.

Bunu hiç bir zaman bilemeyiz ancak "baba sorunları çeken iqless woman" demesini ya yanlış anlamış ya da şu an duyar kasmaya çalışıyor.
"Baba sorunları çeken iqless woman" denmesini yanlış anladıysa da arkadaşın üslubundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Arkadaşın yazdığı şeyde yanlış olanı söyleyebilir misin? Orada sadece o insan tipi için konuşmuş. Kadın oyuncuların tamamını hedef almamış.

'Womanlar' yazmış. Çoğul eki kullanmış. Sadece belirttiği küfür eden kadın için demiyor.
Bu aynı şey erkekler içinde geçerli.
Kötü bir söz söyleyen erkek olunca tüm erkeklerin küfür ettiği anlamına gelmez.
Benim de tuhafıma gitti bu durum.
Sonuçta Valorant kitlesinin en az %95'lik kısmı erkeklerden oluşuyor.
%95 'için içindeki büyük orandaki toxic küfür hakaret edenler yerine direkt kadınları aşağılaması tuhaf bir durum.
Loser öfkesi işte...

Kitlesi çok leş, özellikle baba sorunları çeken iqless womanlar çekilmiyor.

Gayet öyleler. Maçıma gelen 10 kızdan 9'u toxic. Hem çöp gibi oynuyorlar hem de sürekli emir verme peşindeler. Kız = dodge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…