Valorant'ın toxic kitlesi

Valorant'ta kız çocuklar var ve CS gibi küfür ettikten sonra maç ortalarına doğru infolaşan arayı düzelten vs bir durum oluşmuyor. Taciz ya da her neyse oyun bitene kadar devam ediyor. Bildiğin bataklık yani Valo. İyi yanı seni atamıyorlar sanırım herkesi sustur oyna da çok zevkli olmuyor.

Gayet öyleler. Maçıma gelen 10 kızdan 9'u toxic. Hem çöp gibi oynuyorlar hem de sürekli emir verme peşindeler. Kız = dodge.
Dolusuyla kadın oyuncuyla beraber oynuyorum ama takıma emir yağdıran sadece 2-3 kişi gördüm. Ya biz aynı valorantı oynamıyoruz ya da siz gördüğünüz 2 kişiyle herkesi bir tutuyorsunuz.

'Womanlar' yazmış. Çoğul eki kullanmış. Sadece belirttiği küfür eden kadın için demiyor.
Bu aynı şey erkekler içinde geçerli.
Kötü bir söz söyleyen erkek olunca tüm erkeklerin küfür ettiği anlamına gelmez.
Benim de tuhafıma gitti bu durum.
Sonuçta Valorant kitlesinin en az %95'lik kısmı erkeklerden oluşuyor.
%95 'için içindeki büyük orandaki toxic küfür hakaret edenler yerine direkt kadınları aşağılaması tuhaf bir durum.
Loser öfkesi işte...
Haklı olduğum için beni sadece yazım yanlışımdan vurabilmişsin, buda senin o "WOMANLAR"ın yanında 99kg koruyucu erkek valorant player konumuna getirir.

Daha önce bu oyunu 2-3 kez oynadım ve iğrendim. Kişisel görüşüm, bu kitle muhabbet edilecek cinsten değil, etrafında biri Valorant'ı eleştiriyorsa o kişiye t*rörist gözüyle bakıyor ve ona birlikte başka bir oyun oynamak teklif edildiğinde mutlaka oyununda sorun çıkıyor ve birlikte çözmek istenince ben uğraşamam deyip Valorant'a giriyor. Düşünün Battlefield V oynuyorum diye beni kınıyorlar Valorant'ın daha güzel olduğunu söylüyorlar.
Evet, benim arkadaş çevremde gözlemlediğim Valorant kitlesi böyleydi. Sizin görüşleriniz neler?
(Valorant oynayıp, sevip burada Valorant'ı övecekseniz, savunacaksanız yazmanızı istemem. Konumuz Valorant'ın kitlesi.)

Battlefield çöp deyip sizi kınıyorlar yanlış mı anladım? Bir göz doktoruna görünseler iyi olacak.

İki tarafın kitlesi de TR tarafında aşırı rezil. Yapacak en güzel şey CS:GO'da lobi kurarken mikrofon var mı ve yaş kaç diye sormak Valorant'ta ise adamı sesli sohbetten susturmak. Yapalabilecek bir şey yok. Alarmbot sisteminde aşırı küfüre kaçanlar banlanıyor onda da sistemden inceleyip bulana kadar ohoo. VAC sistemi metin belgesiyle oluşturulmuş bir sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı