R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 RAM 4 GB Merhaba, Valorant çok kasıyor. İşlemci %100 ekran kartı %17 kullanılıyor görünüyor. Yardımcı olun çok kasıyor.
Merhaba, Valorant çok kasıyor. İşlemci %100 ekran kartı %17 kullanılıyor görünüyor. Yardımcı olun çok kasıyor.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.675 Çözümler 10 4 Mart 2023 #2 REEQFROST dedi: Merhaba, Valorant çok kasıyor. İşlemci %100 ekran kartı %17 kullanılıyor görünüyor. Yardımcı olun çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Valorant zaten işlemci ağırlıklı bir oyun. Artı 0 Eksi
REEQFROST dedi: Merhaba, Valorant çok kasıyor. İşlemci %100 ekran kartı %17 kullanılıyor görünüyor. Yardımcı olun çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Valorant zaten işlemci ağırlıklı bir oyun.
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.126 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 İşlemciniz nedir ve ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 4 Mart 2023 #4 Sisteminiz? Artı 0 Eksi
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.941 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 4 Mart 2023 #5 Biraz bekle sistem özelliklerini hayal ediyorum. Artı 0 Eksi
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.228 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #6 REEQFROST dedi: Merhaba, Valorant çok kasıyor. İşlemci %100 ekran kartı %17 kullanılıyor görünüyor. Yardımcı olun çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM yazmışsınız 4 GB RAM olan bir bilgisayarda iyi bir işlemci olcağınıda düşünmüyorum demek ki bilgisayar kötü ki kasıyor. Artı 0 Eksi
REEQFROST dedi: Merhaba, Valorant çok kasıyor. İşlemci %100 ekran kartı %17 kullanılıyor görünüyor. Yardımcı olun çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM yazmışsınız 4 GB RAM olan bir bilgisayarda iyi bir işlemci olcağınıda düşünmüyorum demek ki bilgisayar kötü ki kasıyor.
KS KS R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #7 Romaa dedi: İşlemciniz nedir Genişletmek için tıkla... AMD A6-9225 diyor ekran kartı bulamadım. DeviantConnor dedi: 4 GB RAM yazmışsınız 4 GB RAM olan bir bilgisayarda iyi bir işlemci olcağınıda düşünmüyorum demek ki bilgisayar kötü ki kasıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız fakat gerçekten bazen kasmıyor. aabcc dedi: Sisteminiz. Genişletmek için tıkla... Lenovo Ideapad S145. Artı 0 Eksi
Romaa dedi: İşlemciniz nedir Genişletmek için tıkla... AMD A6-9225 diyor ekran kartı bulamadım. DeviantConnor dedi: 4 GB RAM yazmışsınız 4 GB RAM olan bir bilgisayarda iyi bir işlemci olcağınıda düşünmüyorum demek ki bilgisayar kötü ki kasıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız fakat gerçekten bazen kasmıyor. aabcc dedi: Sisteminiz. Genişletmek için tıkla... Lenovo Ideapad S145.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 4 Mart 2023 #8 REEQFROST dedi: Haklısınız fakat gerçekten bazen kasmıyor. Genişletmek için tıkla... Isındıkça daha çok kasar. Artı 0 Eksi
REEQFROST dedi: Haklısınız fakat gerçekten bazen kasmıyor. Genişletmek için tıkla... Isındıkça daha çok kasar.
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.228 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #9 REEQFROST dedi: Lenovo Ideapad s145. Genişletmek için tıkla... Lenovo'nun kendi sistesindeki özelliklere baktım o kadar kötü değil emin misiniz bilgisayardan. Artı 0 Eksi
REEQFROST dedi: Lenovo Ideapad s145. Genişletmek için tıkla... Lenovo'nun kendi sistesindeki özelliklere baktım o kadar kötü değil emin misiniz bilgisayardan.
KS KS R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #10 DeviantConnor dedi: Lenovo'nun kendi sistesindeki özelliklere baktım o kadar kötü değil emin misiniz bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Bende YouTube'dan baktım fakat üstünde Ideapad S145 yazıyor. Chitose dedi: Isındıkça daha çok kasar. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi ben ısınsın diye bekliyordum kasmasın diye. DeviantConnor dedi: Lenovo'nun kendi sistesindeki özelliklere baktım o kadar kötü değil emin misiniz bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Siteden kendiminkini buldum S145-15ast laptop (Ideapad) - type 81N3 diyor. Bir de ekleyem bir şey olur mu bilmiyorum bilginsayarımı açar açmaz prize takıyorum hep prizde ve sabahtan akşama kadar çalışıyor sorun olur mu? Son düzenleme: 4 Mart 2023 Artı 0 Eksi
DeviantConnor dedi: Lenovo'nun kendi sistesindeki özelliklere baktım o kadar kötü değil emin misiniz bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Bende YouTube'dan baktım fakat üstünde Ideapad S145 yazıyor. Chitose dedi: Isındıkça daha çok kasar. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi ben ısınsın diye bekliyordum kasmasın diye. DeviantConnor dedi: Lenovo'nun kendi sistesindeki özelliklere baktım o kadar kötü değil emin misiniz bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Siteden kendiminkini buldum S145-15ast laptop (Ideapad) - type 81N3 diyor. Bir de ekleyem bir şey olur mu bilmiyorum bilginsayarımı açar açmaz prize takıyorum hep prizde ve sabahtan akşama kadar çalışıyor sorun olur mu?