CS:GO GPU ve CPU %30 kullanılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

insann

Hectopat
RAM
4 GB 1600MHZ (Tek Kanal)
Ekran kartı
Geforce 820 M
Anakart
HP 15 Notebook PC
İşlemci
İntel Core i3- 4005 U 1.7 GHZ
Bununla ilgili diğer konulara da baktım ama hiçbiri tam olarak çözüm bulamamış.

Sanal çekirdeklerin ayrı ayrı kullanım değerlerine baktınız mı?
Nasıl bakılıyor?
Sanal çekirdeklerin ayrı ayrı kullanım değerlerine baktınız mı? Tek bir tanesi yükteyse eğer toplamda %30 kullanım olarak görünüyor olabilir.

Tek kanal ve yavaş RAM'in de etkisi var muhtemelen.
Yardım ettiğin için teşekkürler ama 1 gün öncesinde bu kadar düşük FPS almıyordum. 40-50-60 FPS' te gidiyordum fakat şimdi 20 FPS zor alıyorum.

Son düzenleme:
Nasıl bakılıyor?
MSI Afterburner kullanıyorsanız:
Ayarlar > İzleme > CPU1-2-3-4 temparature, usage, clock hepsini açın. OSD'de göster tikini de işaretleyin. Oyun sırasında bilgi ekranını açtığınızda üst köşede görünür.

Yardım ettiğin için teşekkürler ama 1 gün öncesinde bu kadar düşük FPS almıyordum. 40-50-60 FPS' te gidiyordum fakat şimdi 20 FPS zor alıyorum.
Yeni bir ayar yaptınız mı? Yeni bir program, yeni bir Windows güncellemesi?

Performans bir anda düştüyse yazılımsal bir problem olsa gerek. Son çare olarak format da atabilirsiniz. Hem temiz kurulum iyidir, sorun olsun olmasın.

Yeni bir ayar yaptınız mı? Yeni bir program, yeni bir Windows güncellemesi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodaki şeyleri yaptım. Bir de birkaç Regedit ayarı yaptım. Regeditin zaten yedeği vardı, onu alırım da öbür ayar için mecburen geri yükleme noktasına dönmem gerek.

Çok da faydası olacağını sanmıyorum. Böyle şeyler genelde 3-5 programa faydası olup diğer programları boğan şeyler. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatıp (laptop kullanıyorsanız) güç planını performans moduna aldıktan sonra böyle ayarlara gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı