kornstyla
Decapat

Sıcaklık değerleri fazlasıyla etkiler.
Prime95 testini 10 dk açık bırakıp HWMonitor ile değerlerini atar mısınız?
Yinede bir termal bakımlarını yapın değerler normal.Vakumlu soğutucu kullanıyorum laptopımda. Yarım saat önce MSI Afterburner'dan sıcaklıklara baktım oyun içindeyken 70 derece. Yine de yapmama gerek var mı?
Yinede bir termal bakımlarını yapın değerler normal.
Valorant oynarken işlemci durumu bu şekilde oluyor. Performans kayıpları yaşıyorum ve işlemcinin böyle %100 olmasından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bir çözümünüz var mıdır?
4 çekirdekli 7 yaşındaki bir CPU'nun CPU ağırlıklı bir oyun olan Valorant da %100 çalışıyor olması normaldir. Elinden geleni yapıyor diye suçu CPU'ya atmayalım lütfenFPS'i limitleyerek ve arka plan uygulamalarını kapatarak kullanımı düşürmeye çalışabilirsiniz.
Bende de öyle bir durum olmuştu Unreal diye bir uygulama 100 kullanıyordu ve bunun sebebi AVG antivirus eğer sende AVG varsa kaldırmanı öneririm.
Formatta sonra sorun yaşamıyorsunuz demiyorum, sorunun CPU olmadığını belirtmek istedim, %100 CPU kullanımı normaldir. Performans kaybının sebebi olarak yanlış yere odaklanıyor olabilirsiniz, bahsettiğiniz sıcaklık değerleri de sorunun CPU kaynaklı olmadığını destekliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.