Valorant'ta %100 i5 7300HQ kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

hasanbrky78

Hectopat
İyi forumlar arkadaşlar, sistemim aşağıda yazdığım gibi ve Valorant'ta %100 CPU kullanımı, % 40-45 arası GPU kullanımı oluyor. Ve arada drop yiyip W tuşu basılı kalıyor. W tuşu normalde test ettim, basili kalmıyor ama Valorant'ta belli bir süre sonra 2 saniye fazla basıyor. Çözümü nedir?

Model: Monstar Abra A5 12.1
İşlemci: i5 7300HQ
Ekran karti: 4 GB GTX1050
RAM: 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi forumlar arkadaşlar, sistemim aşağıda yazdığım gibi ve Valorant'ta %100 CPU kullanımı, % 40-45 arası GPU kullanımı oluyor. Ve arada drop yiyip W tuşu basılı kalıyor. W tuşu normalde test ettim, basili kalmıyor ama Valorant'ta belli bir süre sonra 2 saniye fazla basıyor. Çözümü nedir?

Ayarları değiştirmeyi denediniz mi? Orta, yüksek, düşük falan.

Nvidia denetim masasından ayarlanması gerekiyor. İnternete ekran kartı ile oyunu başlatma nvidia yaz bulursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı