Valorant'ta 1200 DPI 0.63 hassasiyet nasıl?

wherwismymnd

Centipat
Kendi faremin DPI seviyesi kutusunda yazmıyor, uygulaması da yok. Bazı kaynaklarda 4 seviyeden oluşmak üzere 800, 1200, 1600, 2400 DPI olduğunu öğrendim ne kadar doğrudur bilemiyorum. Sizce Valorant'ta bu değerlerin hangisini kullanmalıyım? Farenin markası Piranha X7 Gaming mouse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi sana daha rahat vuruş oynanış sunuyorsa onu kullan zaten en çok 800 ile 1200 DPI kullanılıyor. Steam'de Aim Lab da en uygun DPI ayarını bulma yeri var orada toplara sıkarak öneriyor ben oradan buldum biraz da kendim değiştirdim. ben 800 dpi 0.42 de oynuyorum.

Hangisi sana daha rahat vuruş oynanış sunuyorsa onu kullan zaten en çok 800 ile 1200 DPI kullanılıyor. Steam'de Aim Lab da en uygun DPI ayarını bulma yeri var orada toplara sıkarak öneriyor ben oradan buldum biraz da kendim değiştirdim. ben 800 dpi 0.42 de oynuyorum.
Çok az değilmi ikisi? Ben 1200 DPI da 0.63 oynarken zorlanıyorum fareyi hareket ettirmekte. Yavaş geliyor bana. Sanırım DPI seviyeleri ile bulduğum kaynak yanlış.

Ben 800e 0.45 kullanıyorum. Bu kisi ile alakali aslinda.

Seninle aynı mouse'u kullanıyorum ve oldukça dandik bir mouse (takılma ve çift tıklama sorunu var), o yüzden 756 eDPI gibi yüksek bir değer kullanmanın sebebi ortada, ben oyunu bırakmadan önce 800 DPI 0.27 kullanıyordum, 1200 DPI'da 0.18 hassasiyete denk geliyor, eğer bütçen varsa en az G102 seviyesinde, eli yüzü düzgün bir mouse almayı deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı