Valorant'ta 200+ FPS verebilecek işlemci önerisi

serhatkadir34

Hectopat
Daha fazla  
Valorant işlemci yüklü bir oyun olduğu için FPS'im 100-180 arasında gidip geliyor. 144 Hz monitör aldığım için de 144'ün altına düşsün istemiyorum ama düşüyor genelde 120'lerde takılıyor. Bana 200+ FPS verebilecek ileriye dönük 1151 Pin'li bir işlemci önerebilir misiniz?

Sistemim
Anakart: ASUS B150M-K
Ekran Kartı: MSI Aero ITX GTX 1650 GDDR6 O.C 4 GB
RAM: 8x2 Dual Channel 16 GB
İşlemci: Intel i3-7100
SSD: 120 GB
HDD: 1 TB

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i3 10100 F işini görecektir, high da bile 170 fps altına düşmüyor. Fiyat performans ürünü tam olarak.

200 üstü stabil FPS için almanız gereken en düşük işlemci Ryzen 5600X'tir. Bunun altında kalacak Ryzen ve Intel serileri size stabil olarak 200 üstü FPS sağlayamaz. Tecrübeyle sabit. YouTube üzerinden testlere de bakabilirsiniz. 240Hz monitör sahibi biri için Valorant'ta 5600X şart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

i3 10100 F işini görecektir, high da bile 170 fps altına düşmüyor. Fiyat performans ürünü tam olarak.

1151 pin istemiştim anakartıma uymuyor

i3 10100 F işini görecektir, high da bile 170 FPS altına düşmüyor. Fiyat performans ürünü tam olarak.

Azıcık taşar ama olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
200 üstü stabil FPS için almanız gereken en düşük işlemci Ryzen 5600X'tir. Bunun altında kalacak Ryzen ve Intel serileri size stabil olarak 200 üstü FPS sağlayamaz. Tecrübeyle sabit. YouTube üzerinden testlere de bakabilirsiniz. 240Hz monitör sahibi biri için Valorant'ta 5600X şart.
144 hz monitöre sahibim. 240 değil. 200’ün üstünde stabil kalmasına gerek yok fakat. 144’ün altına düşmeyen bir işlemci arıyorum. İ5 7. Nesil işimi görür herhalde

İnsanlar konuyu okumaya dahi tenezzül etmeden sadece başlığı okuyup ezberden mesaj yazıyorlar. Önceki mesajımdaki işlemci modellerini araştırabilirsiniz. Testlerini izleyin, inceleyin ve sizin için en uygun ürünü tercih edin.

Ryzen 5 2600X ile stabil 200FPS+ alıyorum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı