Çözüldü Valorant'ta 4:3 Yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ege Utku

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, ben CS:GO'da 4:3 oynuyorum ve 3, 4 gün önce Valorant'a başladım. Orada'da 4:3 yaptım ancak CS:GO'daki gibi kafalarin yanlara dogru genislemediğini fark ettim. Bunu çözmenin herhangi bir yolu var mı? Çünkü hiç alışamadım görüntü bozuk geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
4:3 ayarı Valorant'da sadece map'i, karakterlerin yukarıdaki görünüşlerini ve diğer menüleri büyütür. Kafalar, vücutlar büyümez, genişlemez. 16:9/4:3 ayarı arasında fark yok yani. Ben 4:3'e alışık olduğumdan hem de sensin daha iyi olduğunu düşündüğümden 1280x1024/960 arasında takılıyorum.

Hocam 4:3 yapmak sadece görüntünüzü bulanıklaştırıp, kötüleştirecektir. Maalesef kafaları genişletmek gibi bir ayar yok. CS içinde aynı şekilde, bu sadece kişinin gözüne gelen hissiyatla alakalı.

Merhabalar, ben CS:GO'da 4:3 oynuyorum ve 3, 4 gün önce Valorant'a başladım. Orada'da 4:3 yaptım ancak CS:GO'daki gibi kafalarin yanlara dogru genislemediğini fark ettim. Bunu çözmenin herhangi bir yolu var mı? Çünkü hiç alışamadım görüntü bozuk geliyor.

Bende CS:GO'dan Valorant'a geçiş yaptım ancak CS'de çok fazla saatim olduğu için 4:3 oynuyorum ancak karakterlerin görüş netliği açısından 1920x1080 oynamanız sizin için daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı