Valorant'ta 400 FPS için sistem toplama

Bütçe
20.000TL

emrovsky

Centipat
Daha fazla  
Valorant gibi bir FPS oyununda 400 FPS civarı almak ve akıcı oynamak istiyorum, 360 Hz monitör alacağım. Belirlediğim fiyatta bir sistem toplayabilir miyim?

Ryzen 7 5800X (Amazon'da 5700TL) ve 1660 Super (Amazon'da 6000TL) ve yanında güzel bir anakart, RAM alarak oldukça güzel FPS'ler alabilirsiniz, zaten Valorant ekran kartı yerine işlemci isteyen bir oyun olduğu için ekran kartı yerine işlemciyi yüksek ve güçlü bir model almak daha mantıklı. Ben ayarlanmış i7 8700 ve 1070 Ti sistemim ile 300-350FPS arası alabiliyorum.
Adam Ryzen 7 5800X ve GTX950 (evet yanlış yazmadım GTX950) ile 400-500FPS arası alıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun ayarlarını yükselttikçe ekran kartına binen yük arttığı için ve attığım videodaki ekran kartı çok eski olduğu için FPS o kadar düşüyor 1660 Super ile o kadar FPS kaybetmezsiniz (ben yukarıda yazdığım sistemim ile düşük-Ultra ayarlar arası maksimum 30-40FPS fark ediyor).

Son düzenleme:
5600X GTX 1050 Ti stabil olmasa da dediğin FPS değerlerini rahatlıkla veriyor.

Bu bütçeye ekran kartını fazla yükseltmeden daha iyisi toplanabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece sistem 20.000 hocam klavye mouse monitör ayrı tutun lütfen

Hocam siz diğerlerine takmayın. 20 bin civarı 3060 5600X'li sistemler var. 5600X yanlışım yoksa 300-400 arası veriyordu.

Sadece sistem 20.000 hocam klavye mouse monitör ayrı tutun lütfen

Ayrıca diğer hocalarımin da dediği gibi sadece Valorant oynayacaksaniz düşük bir ekran kartı alabilirsiniz. Zaten Valorant gibi oyunlar genelde daha çok işlemci odaklı ama o zaman da 360 Hz monitörün bir anlamı kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı