Valorant'ta 5:4 oynarken 16:9 kayıt alma

• Konuyu başlatan kjwn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.034

kjwn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir sistem yopladım Valorant'ta 5:4 oynuyorum. Shadow Play ile klip alırken kare şekilde alıyor yanları sıkıştkrıyor. Nedem olabilir? Gördüğüm gibi çekmesini istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatıyorum ama Shadow Play ayarlarından çözünürlüğü oyun içi yerine 720P'ya da 1080p yaparsanız düzelir.

Hocam kimse çözüm bulamamış mı aynı sorunu yaşıyorum ve inanılamz kalitesizleşiyor kayıt nedense gördüğüm gibi kayıt alsam 5:4 de yeter bana ama bayağı 144p yapyıor neredeyse.

Hocam ben burayı unutmuşum :D çözümü aşırı basit. Önce masaüstüne gidip ekran kaydı almayı başlatın klip almayı arkasından oyuna girin ve oynayın bu kadar bitti. Masaüstü 16:9 oyun 4:3 ya, aldıgınız klip 16:9 görünümünde 4.3 oluyor yani Scratch gibi oluyor. Masaüstünde başlatın oynayın düzeliyor. Teşekkürler ilginize.

Hocam ben burayı unutmuşum :D çözümü aşırı basit. Önce masaüstüne gidip ekran kaydı almayı başlatın klip almayı arkasından oyuna girin ve oynayın bu kadar bitti. Masaüstü 16:9 oyun 4:3 ya, aldıgınız klip 16:9 görünümünde 4.3 oluyor yani Scratch gibi oluyor. Masaüstünde başlatın oynayın düzeliyor. Teşekkürler ilginize.

Hocam ama ben anlık geriye dönük klip alıyorum 2 ser dakikalık bütün oyunu almıyorum.

Tamam fark etmıyor bende o şekilde alıyordum. Sırasıyla önce oyunu açın, oyuna girin ve oynayacağınız çözünürlüğü seçin. Sonrasında masaüstüne dönün Alt Tab atın yanı. Eğer klip alma açıksa kapatın ve açın. Kapalıysa açın akabinde oyuna girip oynayın bir önemli an oldugunda alt Z basıp klip alın. Oynadığınız haliyle alır yanda siyah barlar olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı