Valorant'ta 60 Hz monitörle maximum hangi ranka çıktınız?

Bioxin

Decapat
Katılım
26 Ocak 2022
Mesajlar
271
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Şu an da 60 Hz monitör kullanıyorum. 60 Hz monitörle yüksek ranklara çıkamayacağım hissine kapıldım. 60 Hz monitörü olup yüksek ranklara çıkanınız var mı ve Hz farkı oyunlarda önemli bir faktör mü? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
60hz de Yücelik yokken elmas. Fazla oynasam immortal olurdum belki. Şu an 240hz ile eğlencesine oynuyorum. 60 a oranla çok ciddi bir fark var.
 
Yaklaşık 10 senedir 60 Hz samsung monitörüm var, CS GO'da 2015-18 seneleri arasında global rankındaydım, oyunu uzun bir süre bıraktıktan sonra tekrar başladım ve şu anda supremeyim. 60 Hz - 144 Hz senin rank atlamana yüzde 5 ya da 10 etki eder, önemli olan senin yeteneğin ve konforun. Bilgisayarımda güzel ama niyeyse senelerdir monitör bozulmadığı için değiştirmeye üşendim, değiştirirsem elbette en az 200 HZ monitör alacağım fakat tekrar söylüyorum ki; Hz yükseltmek senin rankını atlatmaz, bu tamamen senin yeteneğin, reflekslerin ve zekan.
 
60hz 11 yıllık laptop ile gümüş 3'e kadar çıkabilmiştim sonra o ranklarda takılmıştım. Şu an 144hz bir monitörde kasmadan oynuyorum ama Valorant giresim pek gelmiyor, genelde hikaye oyunları takılıyorum. Ama Valorant'ta da plat 2'ye kadar çıkmıştım bu monitör ve bilgisayarla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı