Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valorant'ta aim titremesi nasıl düzeltebilirim? Fare çok oynuyor titriyor gibi. Düz bir çizgide tutmakta zorlanıyorum. 1600DPI-0,125. profesyonel oyuncular böyle dümdüz tutuyorlar. Bunun için ne çalışabilirim Poligon'da?
Benim de CS 1.6 zamanlarından beridir aimim hep titriyor bunun çözümünü sens düşürerek buldum. Söylediğin sens ne kadar düşük tam bilmiyorum ama o da kişiye göre değişiyor aynı senste birisi sabit tutarken sen tutamayabilirsin. Ben FPS oynarken kolumu çok sıkıyorum bu yüzden ister istemez aim titriyordu, sensi ne kadar düşürürsem o kadar titreme azalıyordu bir deneyebilirsin. Tabii ben bunu dezavantaj olarak görmüyorum ve titrek şekilde kullanmaya devam ediyorum hatta alışkanlıktan dolayı eğer titremezse adamı vuramıyorum