Veenox Kilopat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 195 Çözümler 1 6 Kasım 2021 #1 Merhabalar, az önce Valorant'ta alt+F4 attığım anda mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını OneDrive'a yükledim, yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar, az önce Valorant'ta alt+F4 attığım anda mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını OneDrive'a yükledim, yardımcı olursanız sevinirim.
Biontis Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 Veenox dedi: Merhaba, az önce Valorant'ta alt+F4 attığım anda mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını OneDrive'a yükledim, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kanka aynı hatayı bende alıyorum 2 saat içinde 4 kere mavi ekran yedim ama çözümünü bilmiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
Veenox dedi: Merhaba, az önce Valorant'ta alt+F4 attığım anda mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını OneDrive'a yükledim, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kanka aynı hatayı bende alıyorum 2 saat içinde 4 kere mavi ekran yedim ama çözümünü bilmiyorum maalesef.