Valorant'ta Alt+Tab atınca bilgisayar donuyor

düşenekmek

Decapat
Valorant'ta Alt+Tab attığımda 3-4 kere de bir bilgisayar donuyor ne yaparsam yapayım düzelmiyor. Ekran kartını resetleyince de siyah ekranda kalıyor. Mecbur kalıp kasanın tuşundan bilgisayarı kapatıp tekrar açıyorum. Tam ekrandan pencereli tam ekrana alınca düzeliyor diye duydum yaptım yine sorun devam ediyor. Çözümü var mı?

Valorant'ta Alt+Tab attığımda 3-4 kere de bir bilgisayar donuyor ne yaparsam yapayım düzelmiyor. Ekran kartını resetleyince de siyah ekranda kalıyor. Mecbur kalıp kasanın tuşundan bilgisayarı kapatıp tekrar açıyorum. Tam ekrandan pencereli tam ekrana alınca düzeliyor diye duydum yaptım yine sorun devam ediyor. Çözümü var mı?
Tek bildiğim çözüm pencereli tam ekrana almak onu da zaten yapmışsınız. Bunu çoğu kişi yaşıyor ve sadece valorantta oluyor korkmayın.

Bilgisayar ayarlarında "donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması" özelliği açık ise kapatıp deneyebilir misin? Ayarlar->Grafik Ayarları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı