Çözüldü Valorant'ta Alt+Tab attıktan sonra PC donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmetserdarr8

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta Alt+Tab atıyorum ve ekranda herhangi bir yere bastığımda PC kilitleniyor sadece sesler geliyor. Herhangi bir şey yapamıyorum. Çözümü var mıdır?

İfadeler: Vio
Çözüm
Arkadaşlar sorunum uzun süredir devam ediyordu. Windows 11'den Windows 10'a geçince hiçbir problem kalmadı. Alt+Tab attıktan sonra normal bir şekilde devam edebiliyorum.
Kardeşim dediğin ayar yerini bulamadım. Ayarlar kısmından ekrana girdim ama grafikler kısmı yok. Daha detaylı anlatabilir misin ? Windows 10 kullanıyorum bu arada. Sen windows 11 için mi bahsettin bilmiyorum.

Selam dostum sorununu çözebildin mi? Çözdü isen ulaşabilir misin rica etsem?

Selam dostum sorununu çözebildin mi? Çözdü isen ulaşabilir misin rica etsem?
Ayarlar>Sistem>Ekran>Grafikler>Varsayılan Grafik Ayarları buraya girdiğinde sende açıksa kapat, kapalıysa aç. Ben format atmadan önce kapalıydı açınca düzeldi sorunum. Formattan sonra açık devam ettim ama tekrar olmaya başladı. Şu an kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan bahsediyorsun sanırım.

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-28_200411538.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 460
Arkadaşlar sorun bende de var her seferinde olmuyor ama garanti başıma geliyor bu olay ölüm maçı atarken arkada müzik dinliyorum bazen değiştirmek için Alt Tab atıyorum oyuna geri dönünce sistem kilitleniyor müzik çalmaya devam ediyor ama hiçbir kombinasyon çalışmıyor mecburen kasadan PC'yi yeniden başlatıyorum aynı şey DC'den arkadaşla konuşurkende başıma geldi konuşmaya devam edebiliyorduk ama PC'den tepki gelmiyordu.

Sorunu çözebildiniz mi?

Sorunu çözdünüz mü? Şu an bunu yaşıyorum tam olarak...

Anbean bu sorunu yaşıyorum. Az önce bilgisayarımı güç düğmesine basılı tutarak kapatmak zorunda kaldım ve tekrar açtım. Şimdi ben bilgisayarı açtıktan sonra açar açmaz tekrar yeniden başlat mı demeliyim?

Şimdi valorant yüzünden bilgisayarım dondu ve güç düğmesine basarak bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Şimdi sizin bu dediğinizi yaptım ve PC yi yeniden başlatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…