Çözüldü Valorant'ta Alt+Tab attıktan sonra PC donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arkadaşlar sorunum uzun süredir devam ediyordu. Windows 11'den Windows 10'a geçince hiçbir problem kalmadı. Alt+Tab attıktan sonra normal bir şekilde devam edebiliyorum.
Selam. Windows Update ayarları- güncelleştirme geçmişi-aşağıda güncelleştirmeleri kaldır derseniz orada son yüklediği güncelleştirmeler var. Eğer KB5013943 güncelleştirme yoksa daha güncel versiyonları silip bilgisayarınızı yeniden başlatıp aynı işlemleri tekrarlayın ta ki bu güncelleştirmeyi görene kadar. Bende de aynı sorun vardı dediğiniz gibi bu versiyonda sıkıntı varsa böylelikle sorunu çözmüş oluruz.

Ben bilgisayarı 2023 de aldım, bende de o güncelleme var mıdır?

Aga aynı sorun bende de vardı çözdüm bugün dur anlatayım önce ayarlar yaz oradan ekran yazan kısma gir oradan en aşağıda grafikler diye bir kutu var ona tıkla oradan varsayılan grafikler yazar ona bas en üstteki donanım hızlandırması GPU yazanı kapat ve PC'yi resle sonra bana teşekkür edip oyununa dönebilirsin.

Öncelikle benim aldığım laptop HP Victus 16,1 oyuncu bilgisayarı windows 11
İntel core i5 14500HX
16 GB RAM
NVİDİA GeForce RTX 4050 LAPTOP

Alalı 4 ay civarı oldu aylardır bu olayın çözümünü aradım bu yazıyı yazmadan önce de valorant da alt tab attım ve dondu şimdi ayarları arkadaşın dediği gibi yaptım.

Arkadaşlar sorunum uzun süredir devam ediyordu. Windows 11'den Windows 10'a geçince hiçbir problem kalmadı. Alt+Tab attıktan sonra normal bir şekilde devam edebiliyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı