Bazen Alt Tab atmadan da oluyor. Direk oyunu açıyorum PC donuyor sadece imleci hareket ettirebiliyorum. İmleci hareket ettirirken de bip bip sesi geliyor.
Bazen Alt Tab atmadan da oluyor. Direk oyunu açıyorum PC donuyor sadece imleci hareket ettirebiliyorum. İmleci hareket ettirirken de bip bip sesi geliyor.
Bende de aynı sorun var ve genelde Valorant'ta ve Alt Tab'a tınca vs. Yaşıyorum biraz önce bu sorunu yaşayan bir konu daha açıldığını gördüm son zamanlarda bu kadar kişinin başına gelmiş olması garip :/ fakat bende bip bip diye ses gelmiyor o anda her şey normal oyundaysam oyun sesleri geliyor YouTube'dan video sesi falan hepsi geliyor her şey çalışıyor fakat ekran donuk kalıyor ve hiçbir kısayol çalışmıyor mecbur kapatıp açmak lazım.
Arkadaşlar selam. Hiç uzatmadan konuya gireyim bilgisayarım aniden donuyor ve tepkilere cevap vermiyor. Genelde Valorant'ta oluyor. Ama diğer uygulamalarda da oluyor.
Bende de aynı sorun var ve genelde Valorant'ta ve Alt Tab'a tınca vs. yaşıyorum biraz önce bu sorunu yaşayan bir konu daha açıldığını gördüm son zamanlarda bu kadar kişinin başına gelmiş olması garip :/ fakat bende bip bip diye ses gelmiyor o anda her şey normal oyundaysam oyun sesleri geliyor YouTube'dan video sesi falan hepsi geliyor her şey çalışıyor fakat ekran donuk kalıyor ve hiçbir kısayol çalışmıyor mecbur kapatıp açmak lazım.
Bende yeni bilgisayar aldım o zamandan beri oluyor alalı 3 4 ay olacak. eski bilgisayarımda ki hdd yi yeni bilgisayara taşıdım hdd sorun çıkarıyor olabilir ramleri söküp geri takacağım ve ryzen 5 5600 işlemciyi stok fan ile kullanıyorum belki o aşırı ısınıp böyle yapıyordur bir ara denemek lazım strest testinde de yüksek sıcaklıklara çıkıyordu fakat bir sorun olmuyordu aslında
Bende yeni bilgisayar aldım o zamandan beri oluyor alalı 3 4 ay olacak. eski bilgisayarımda ki hdd yi yeni bilgisayara taşıdım hdd sorun çıkarıyor olabilir ramleri söküp geri takacağım ve ryzen 5 5600 işlemciyi stok fan ile kullanıyorum belki o aşırı ısınıp böyle yapıyordur bir ara denemek lazım strest testinde de yüksek sıcaklıklara çıkıyordu fakat bir sorun olmuyordu aslında
Vallahi ben hala çözemedim ama artık saldım çözmeyede çalışmıyorum diğer arkadaş Valorat'da FPS limitleyince düzelmiş fakat bende düzelmedi sende deneyebilirsin.
Vallahi ben hala çözemedim ama artık saldım çözmeyede çalışmıyorum diğer arkadaş Valorat'da FPS limitleyince düzelmiş fakat bende düzelmedi sende deneyebilirsin.
Valorant'a binde bir giriyorum zaten rezalet bir oyun haline dönüştüğü için artık çok da umurumda değil elinize sağlık açmışsınız konuyu içimizde ki şüpheler gitmiş oldu sizin sistem nedir bir de onu öğrenebilir miyim?
Valorant'a binde bir giriyorum zaten rezalet bir oyun haline dönüştüğü için artık çok da umurumda değil elinize sağlık açmışsınız konuyu içimizde ki şüpheler gitmiş oldu sizin sistem nedir bir de onu öğrenebilir miyim?