Valorant'ta Alt Tab sonrası PC donuyor ve bip bip sesi geliyor

xdte

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı -> Asus Dual Geforce RTX 4060
İşlemci -> Amd Ryzen 5 5600
Anakart -> B450 MK II
Ram -> (2x) Xpg d35 8gb
Kasa -> Xpg valor air rainbow
Bazen Alt Tab atmadan da oluyor. Direk oyunu açıyorum PC donuyor sadece imleci hareket ettirebiliyorum. İmleci hareket ettirirken de bip bip sesi geliyor.

Bazen Alt Tab atmadan da oluyor. Direk oyunu açıyorum PC donuyor sadece imleci hareket ettirebiliyorum. İmleci hareket ettirirken de bip bip sesi geliyor.

Bende de aynı sorun var ve genelde Valorant'ta ve Alt Tab'a tınca vs. Yaşıyorum biraz önce bu sorunu yaşayan bir konu daha açıldığını gördüm son zamanlarda bu kadar kişinin başına gelmiş olması garip :/ fakat bende bip bip diye ses gelmiyor o anda her şey normal oyundaysam oyun sesleri geliyor YouTube'dan video sesi falan hepsi geliyor her şey çalışıyor fakat ekran donuk kalıyor ve hiçbir kısayol çalışmıyor mecbur kapatıp açmak lazım.

@chevre

Bende de aynı sorun var ve genelde Valorant'ta ve Alt Tab'a tınca vs. yaşıyorum biraz önce bu sorunu yaşayan bir konu daha açıldığını gördüm son zamanlarda bu kadar kişinin başına gelmiş olması garip :/ fakat bende bip bip diye ses gelmiyor o anda her şey normal oyundaysam oyun sesleri geliyor YouTube'dan video sesi falan hepsi geliyor her şey çalışıyor fakat ekran donuk kalıyor ve hiçbir kısayol çalışmıyor mecbur kapatıp açmak lazım.

Bu aralar başladı bu sorun eskiden yoktu. İlgili diğer konularada baktım çözümü bulamadım.

Bu aralar başladı bu sorun eskiden yoktu. İlgili diğer konularada baktım çözümü bulamadım.

Bende yeni bilgisayar aldım o zamandan beri oluyor alalı 3 4 ay olacak. eski bilgisayarımda ki hdd yi yeni bilgisayara taşıdım hdd sorun çıkarıyor olabilir ramleri söküp geri takacağım ve ryzen 5 5600 işlemciyi stok fan ile kullanıyorum belki o aşırı ısınıp böyle yapıyordur bir ara denemek lazım strest testinde de yüksek sıcaklıklara çıkıyordu fakat bir sorun olmuyordu aslında

Bende yeni bilgisayar aldım o zamandan beri oluyor alalı 3 4 ay olacak. eski bilgisayarımda ki hdd yi yeni bilgisayara taşıdım hdd sorun çıkarıyor olabilir ramleri söküp geri takacağım ve ryzen 5 5600 işlemciyi stok fan ile kullanıyorum belki o aşırı ısınıp böyle yapıyordur bir ara denemek lazım strest testinde de yüksek sıcaklıklara çıkıyordu fakat bir sorun olmuyordu aslında
Eskiden olmuyordu durduk yere donmaya başladı. Eskiden olmayıpta şimdi olmasının sebebi ne acaba?

Arkadaşlar aynı sorun bende de yaşanıyor birkaç gündür var mıdır çözüm daha önce yoktu böyle bir şey.

Vallahi ben hala çözemedim ama artık saldım çözmeyede çalışmıyorum diğer arkadaş Valorat'da FPS limitleyince düzelmiş fakat bende düzelmedi sende deneyebilirsin.

Vallahi ben hala çözemedim ama artık saldım çözmeyede çalışmıyorum diğer arkadaş Valorat'da FPS limitleyince düzelmiş fakat bende düzelmedi sende deneyebilirsin.

Valorant'a binde bir giriyorum zaten rezalet bir oyun haline dönüştüğü için artık çok da umurumda değil elinize sağlık açmışsınız konuyu içimizde ki şüpheler gitmiş oldu sizin sistem nedir bir de onu öğrenebilir miyim?

Valorant'a binde bir giriyorum zaten rezalet bir oyun haline dönüştüğü için artık çok da umurumda değil elinize sağlık açmışsınız konuyu içimizde ki şüpheler gitmiş oldu sizin sistem nedir bir de onu öğrenebilir miyim?
ryzen 5 5600 rtx 4060 asus prime A520M-E

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı