Valorant'ta bir kötü bir iyi oynamak nedendir?

Kriyop

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant'ta bazen bir maçta aimim çok iyi oluyor gördüğüme flick atıp anında öldürüyorum ama ondan sonra bir maç giriyorum düz duran adamı vurarken zorlanıyorum. Niye olur acaba bu başka bunu yaşayan var mı?

Arkadaşlar Valorant'ta bazen bir maçta aimim çok iyi oluyor gördüğüme flick atıp anında öldürüyorum ama ondan sonra bir maç giriyorum düz duran adamı vurarken zorlanıyorum. Niye olur acaba bu başka bunu yaşayan var mı?

Aynı şey bende de oluyor normalde çok iyi oynuyorum bir iki maç sonra bir anda kötüleşiyorum ve 1 hafta boyunca aşırı kötü oynuyorum geçen hafta felaket iyi oynuyordum Clutch vermiyordum 5V1 4V1 falan şimdi ise çok kötüyüm neden bilmiyorum.

Basit bir maç odaklanıp diğer maç odaklanmamak.

Karşındaki takım seni zorluyorsa veya saçma vuruşlar yiyorsan genellikle rahat olamadığın için vuramayabilirsin ne kadar rahat olursan o kadar iyi maç geçirirsin bu değişmez. Birine ayar olunca da oynanmıyor.

Basit algoritması var aslında ben Valorant'tan CS'ye geçtim adamlar çıktığım gibi vuruyor beni rakip meselesi. Diyelim sana kolay rakip geldi başta adamı rahatça vururken aimin gelişti sonra normal zorlukta geldi oda kolay gelir aimin ısındığı için ama harbi zor gelirse aimin ısınsada biraz ölüceksin ve sonra aimin kayıp gidecek. Özetle rakip meselesi.

Dümdüz adamlardan kaynaklı. Bir takimda takim motive verir karşı ise saygilidir ve biraz da kolay oynarlar. Öbür maçta ise takımın konuşmuyorsa veya küfür ediyorsa karsi da bir tarafdan yükleniyorsa o maç kötü geçer ve motive kaynağın olmadığı için oynayamiyorsun. Veya düz hesaptan bir maçta adamlar iyi öbür maçta ise adamlar kötüyse cevap belli olur. Cevabın bu olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı