Valorant oynarken ve Riot oyunları oynarken 30 SND'e bir FPS'im 300'den 3 5'e düşüyor oyun gidip geliyor bunun çözümünü bulamadım bilen var mı?
Rtx 2060 Ryzen 5 3500 x 16 gb ram Ama bu sadece riot oyunlarında oluyor nedenseDarboğaz veya ısıdan dolayı. Sıcaklıklar ne alemde? Donanımlarınızı söyler misiniz?
Pek darboğaz olacağını sanmam. Core Temp uygulamasını indirip oyun içindeyken sıcaklıklara bakar mısınız?Rtx 2060 Ryzen 5 3500 x 16 gb ram Ama bu sadece riot oyunlarında oluyor nedense
Pek darboğaz olacağını sanmam. Core Temp uygulamasını indirip oyun içindeyken sıcaklıklara bakar mısınız?
Sıcaklık yüksek ama 30 saniyede bir 3-5 FPS'e düşürecek kadar da değil. 1.5 yıldan fazla bir süre boyunca işlemcim VALORANT'ta 95-100 derecede çalıştı, 1 kere bile böyle bir drop yediğimi hatırlamıyorum.
Güncel sürücüler.Sıcaklık yüksek ama 30 saniyede bir 3-5 FPS'e düşürecek kadar da değil. 1.5 yıldan fazla bir süre boyunca işlemcim VALORANT'ta 95-100 derecede çalıştı, 1 kere bile böyle bir drop yediğimi hatırlamıyorum.
Sürücülerin güncel mi?
Diğer oyunlardada olmaya başladı.Sıcaklık yüksek ama 30 saniyede bir 3-5 FPS'e düşürecek kadar da değil. 1.5 yıldan fazla bir süre boyunca işlemcim VALORANT'ta 95-100 derecede çalıştı, 1 kere bile böyle bir drop yediğimi hatırlamıyorum.
Sürücülerin güncel mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.