Valorant'ta biri adımı bulabilir mi?

• Konuyu başlatan aa2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 5.127
Hocam bu arkadaş eğer sizin bir tanıdığınız değilse korkulacak çok bir şey yok, bir ergen IP adresini bulmuş ve sizinle dalga geçiyor artık alıştık, adam telefon numaramı bulmuş affedersiniz e****t reklamları yolluyor, birkaç güne sizle uğraşmayı bırakırlar dediğim gibi size çok bir zarar vermezler sizde çok takmayın yoksa böyle olaylara sinirlenip tepki verirseniz sizle daha çok uğraşırlar, ha ama derseniz ki bu benim tanıdığım değil ve bu ergen IP adresimi bulmuş, IP adresinizi sıfırlayabilirsiniz
Tam gaz oynuyordum, 4-5 yenildik bekleme süresi +100 sn desek ortalama 1000 saniye gibi bir değer çıkıyor. Adam hiç afk olduğunu hatırlamıyorum yani ya ikisini bir arada yaptı ya da arkasında bir adam yaptı. Hadi bunların oldu varsayalım ayrıca ip adresine kayıtlı olarak direkt beni bulabilir mi? Sonuçta çoğu resmi datada babamın ismi geçiyor. (İnternet faturası vb.) Diyelim ki bir şekilde hepsini ayrıştırdı ve beni buldu. Ona özel olarak grupta ve oyun sonu soru sorduğumda neden diğer bilgileri soyadımı vb söylemedi ki. Birde şunu da ekleyeyim ben bu arkadaşa diğer adımı söyle dediğimde bir şey diyemedi. Bende daha çok sıkıntı çıkmasın diye yok zaten dedim. O da bunu sonra onayladı nedense.

Tam gaz oynuyordum, 4-5 yenildik bekleme süresi +100 sn desek ortalama 1000 saniye gibi bir değer çıkıyor. Adam hiç afk olduğunu hatırlamıyorum yani ya ikisini bir arada yaptı ya da arkasında bir adam yaptı. Hadi bunların oldu varsayalım ayrıca ip adresine kayıtlı olarak direkt beni bulabilir mi? Sonuçta çoğu resmi datada babamın ismi geçiyor. (İnternet faturası vb.) Diyelim ki bir şekilde hepsini ayrıştırdı ve beni buldu. Ona özel olarak grupta ve oyun sonu soru sorduğumda neden diğer bilgileri soyadımı vb söylemedi ki. Birde şunu da ekleyeyim ben bu arkadaşa diğer adımı söyle dediğimde bir şey diyemedi. Bende daha çok sıkıntı çıkmasın diye yok zaten dedim. O da bunu sonra onayladı nedense.
İP adresinden bir şey bulamaz. Sadece tesadüf olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı