Valorant'ta birine bilgilerini vermek sorun yaratır mı?

Zaten yaşadığım ilk olaydı bu ne yapacağımı bilemedim söyleyeyim dedim 🤣

Hocam dediğim gibi yazmıyordu bir şey merak ediyorum bu herhangi bir panelle bedava paralı fark etmez şifrelere erişebilir mi peki Gmail Valorant Steam Spotify gibi gibi.
Sızdırıldıysa evet. İçerden adamı varsa evet. Salak bir çalışan internete bağlamaması gerekn bir bilgisayarı internete bağladıysa evet. Tıklamaması gereken bir maile tıklayan bir memur varsa buda gerekli yerlere çalışıyorsa evet. Bunları başkaları yapıyor. İnsanlarda bunları yapan insanlardan cüzzi miktarlara sahip olabiliyorlar.

@Sarlex mümkün değil, erişemez. Ad, soyadı, cep telefonu numarası, kimlik numarası, akraba bilgisi tarzı şeylere erişebilir panelle.

Sızdırıldıysa evet. İçeriden adamı varsa evet. Salak bir çalışan internete bağlamaması gerekn bir bilgisayarı internete bağladıysa evet. Tıklamaması gereken bir maile tıklayan bir memur varsa bu da gerekli yerlere çalışıyorsa evet. Bunları başkaları yapıyor. İnsanlarda bunları yapan insanlardan cüzzi miktarlara sahip olabiliyorlar.

Hocam yani normal bir şekilde panelden bulamıyorlar fakat eğer oda sızdırılsa bulabiliyorlar diye anladım doğru mudur?

@Sarlex mümkün değil, erişemez. Ad, soyadı, cep telefonu numarası, kimlik numarası, akraba bilgisi tarzı şeylere erişebilir panelle.

Anladım teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı