Dolandırıcı SMS'e adres bilgilerini girmek sorun yaratır mı?

sudehqp

Yoctopat
Daha fazla  
+855 ile başlayan bir SMS mesajı geldi Yurtiçi Kargo diye yazıp koliniz adres değişikliği nedeniyle gönderim merkezine iade edilmiştir diyor, tekrar göndermek için linke tıklayın diyor. Benim de sipariş ettiğim bir kargo vardı aynı tarihte dalgınlıkla linke tıkladım adres bilgilerini istedi, önce girdim sonra kart bilgilerini isteyince 7.82 bir fiyat istedi sonra da aklıma geldi dolandırıcılık olabilir diye. Adres bilgilerini girdim fakat kart bilgilerini girmedim, herhangi bir sıkıntı olur mu sizce?

20240707_142249.jpg

Dalgınlıkla girdim herhangi bir sorun olur mu

Adres vb. girdikten sonra güncelle/kaydet/gönder gibi bir butona bastın mı?
Ya da site kendiliğinden otomatik kaydetmiş olabilir de.
Site direkt olarak kart bilgilerine girdi kart bilgileri hakkında hiçbir şey yazmadım ama adres telefon bilgilerinin hepsini girmiştim bir önceki gün kargo sipariş etmiştimbir dalgınlıkla girdim bilgileri

Aynısı geldi bana da, linke tıklayınca ptt falan çıkıyor dedim ne alaka. Ama benim arkadaş çinden bişeyler sipariş ediyor benim hesaptan belki o olabilir diye düşünüyorum. Harbiden zil çalmıştı açamamıştım çünkü o gün.

linke şuan baktım, ve "hemen güncelle" butonuna bastıysanız yüksek ihtimalle kaydedilmiştir, geçmiş olsun, en kötü bu numarayı falan şikayet edebilirsiniz.

+855 ile başlayan bir SMS mesajı geldi Yurtiçi Kargo diye yazıp koliniz adres değişikliği nedeniyle gönderim merkezine iade edilmiştir diyor, tekrar göndermek için linke tıklayın diyor. Benim de sipariş ettiğim bir kargo vardı aynı tarihte dalgınlıkla linke tıkladım adres bilgilerini istedi, önce girdim sonra kart bilgilerini isteyince 7.82 bir fiyat istedi sonra da aklıma geldi dolandırıcılık olabilir diye. Adres bilgilerini girdim fakat kart bilgilerini girmedim, herhangi bir sıkıntı olur mu sizce?

Eki Görüntüle 2244607

Bir şey olmaz. Kart bilgilerini vermediysen sorun yok. Düşük ücret talep edip milletin kredi kart bilgilerini çalıyorlar. İtibar etmeyin.

Eki Görüntüle 2244607
Geçmiş olsun, bir şey olacağını düşünmüyorum.

Aynısı bana da geldi, dalgınlıkla bastım. Sağolsun Firefox benden önce dolandırıcı olduklarını anlayıp uyardı.

Geçmiş olsun, bir şey olacağını düşünmüyorum.

Aynısı bana da geldi, dalgınlıkla bastım. Sağ olsun Firefox benden önce dolandırıcı olduklarını anlayıp uyardı.

Ya kart bilgilerini girmedim fakat adres bilgilerinin hepsini girmek gibi bir hata yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı