Valorant'ta bölgelere verilen hasar görünmüyor

  • Konuyu başlatan SpeeQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 22B

SpeeQ

Kilopat
Katılım
21 Ekim 2020
Mesajlar
2.452
Çözümler
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant oyununda bazı maçlarda haritada ki A, b bölgeleri ve rakibe kaç hasar vurduğum gözükmüyor. Ayarlarla alakalı değil çünkü dediğim gibi bazı maçlarda oluyor. N tuşuyla da alakalı değil. Daha önce bu sorunu yaşayıp çözenler yardım ederse sevinirim :) .
 
Bu problemle birdaha karşılaştınız mı ? Dün format attım, bilgisayarın hiçbir ayarına dokunmadım. Sadece oyun içi ayarları düşüğe aldım. Dün 4-5 map attım birşey yoktu. Bugün girdim 2.mapte yine aynı sorunu yaşadım.
 
Ben Valorant çıktığından beri Bursa'daki evimde oynuyorum (beta sürecinden beri) hiç karşılaşmamıştım böyle bir sorunla iki hafta önce istanbula geldim sürekli haritada bölge isimleri ve hasarlar gözükmüyor.

Bursada Superonline İstanbul'da Türk Telekom fiber interneti mevcut.
 
Çözümü buldum galiba. Grafik kalitesiyle alakalı. Bende hepsi düşük ve kapalıda oynuyordum.
Grafikleri teker teker denedim özel oyunda. En yüksek grafiklere aldığım an düzeldi. Sonra hangisinde sorun bulmak için hepsini teker teker azaltarak denedim, maalesef hiçbiriyle alakalı değilmiş.
Ama şu anda sorun kısa dönemli çözüldü. Özel oyuna tam ayarlarla girin çıkın.
Eğer sorunum kesin çözülmüşse yazarım buraya yine.
 
Bu sorun 1 yıldır çözülmemiş mi? Oyuna başladım başlayalı 3-4 maçta 1 defa bu durumu yaşıyorum.
 
2 3 defa format attım, farklı ssd'lere oyunu kurdum. Bu süre içinde ekran kartı ve işlemciyi de değiştirmiştim hala aynı problemi yaşıyorum. Sorun PC donanımında veya yazılımında değil bunu net bir şekilde anladım. Bir çözüm mü bilmem ama günü kurtarma cinsinden bir çözüm buldum :
Oyun başladığında eğer rakip takıma verdiğiniz hasar gözükmüyorsa, oyundan çıkmadan masaüstüne dönüyorsunuz bağlantı ayarlarında interneti açıp kapatıyorsunuz. bu işlemi hızlı yapmanız lazım. bağlantıyı kesip tekrar bağlanmanız lazım ki sizi oyundan atmadan tekrar geri oyuna alsın. Eğer modemi kapatıp açarsanız modeme sinyal gelene kadar tabikide oyundan çoktan atmış olcaktır. Ama bunu masaüstünden yaparsanız 5sn liğine bağlantınız kesilip tekrar gelcek oyuna kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Bunu yaptığınızda düzeliyor ama diğer maç tekrar aynısı oluyor yine aynısını yapmanız lazım. Yapılışının ekran görüntüsünü atıyorum... Dediğim gibi bu bir çözüm mü bilmiyorum ama bu şekilde düzelmesi acaba benim modemim de mi bir problem var sorusu doğurdu bende. Elimde farklı modem yok. Elinde farklı modem olan arkadaşlar başka modemlerle oyuna bağlansınlar sonucu merak ediyorum. Kolay gelsin.
 

Dosya Ekleri

  • bağlantıyı kes.jpg
    bağlantıyı kes.jpg
    131,6 KB · Görüntüleme: 101
İstanbul'daki evimde sorunun çözümüne kavuştuk. Modemimizde arıza vardı ve teknik ekip modemi değiştirdi. Böylelikle bu sorun da ortadan kalktı.
 
Bende sorun çözüldü en sonunda. Overwolf ya da Discord varsa oyun içi arayüzü kapatmak gerekiyor. Kapatınca çözüldü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı