Gold Elo böyle bir yer hocam, maalesef. En kolay yol boostlatmak.Altın eloda maç giriyorum karşıya immortal gibi oynayan adamlar atıyor. Çıkamıyorum bu lanet yerden, öneri falan var mı?
Altın eloda maç giriyorum karşıya immortal gibi oynayan adamlar atıyor. Çıkamıyorum bu lanet yerden, öneri falan var mı?
Altın eloda maç giriyorum karşıya immortal gibi oynayan adamlar atıyor. Çıkamıyorum bu lanet yerden, öneri falan var mı?
Kendine bir Duo bul.
Hocam duomla giriyorum zaten ama karşıdaki adam peygamber gibi oynuyor rankı gümüş 2
Çevremde de var onlardan. Ya Boost yapıyorlar ya da eğlenmek için yapıyorlar. Mantıkları yok. Şerefsizlikten başka bir şey değil.
Buna artık bir çare bulunmalı bence. Riot cebindeki para harici bir şey düşünmüyor ki.
Oyun zaten popüleritesini kaybetti 1-2 sene içinde çöker. CS bitti falan diyorlardı durum tersine döndü son 1 senedir CS'ye geri döndüm daha güzel geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.