Valorant'ta çoğu ajana nerf geldi

Başladi bile:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu mu? Niye ki oynamayı bilirseniz zevk veriyor hocam.

O kitleye bulaşınca insanı asosyelliğe kadar götürüyor. Çok fazla takılmayın derim. İlerde pişman olursunuz. Aynı yapımın lol adında oyunu var. sanırım 5-6 sene oldu çıkalı belki daha fazladır. Adamların hali ortada. Birisi karşı komşum ve adam saat 11:00-da açıp 05:00'da kapatıyor. Aynı zamanda hep bağırıyor.

O kitleye bulaşınca insanı asosyelliğe kadar götürüyor. Çok fazla takılmayın derim. İleride pişman olursunuz. Aynı yapımın LoL adında oyunu var. Sanırım 5-6 sene oldu çıkalı belki daha fazladır. Adamların hali ortada. Birisi karşı komşum ve adam saat 11:00-da açıp 05:00'da kapatıyor. Aynı zamanda hep bağırıyor.

Anlıyorum. Bu dediğinizi dikkate alacağım.

Anlıyorum. Bu dediğinizi dikkate alacağım.
Umarım öyle olur. Yoksa bir noktadan sonra çok kötü hale düşeceksiniz. Eğer bağımlılığa başlamış iseniz çevrimdışı oyunlara yönelin. The walking dead, life is strange, assains creed gibi oyunları oynadıkça multiplayere olan bağımlılığınız azalacaktır.

Başladi bile:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu mu? Niye ki oynamayı bilirseniz zevk veriyor hocam.

Kelebeği vardı bende :)

Umarım öyle olur. Yoksa bir noktadan sonra çok kötü hale düşeceksiniz. Eğer bağımlılığa başlamış iseniz çevrimdışı oyunlara yönelin. The Walking Dead, Life is Strange, assains Creed gibi oyunları oynadıkça multiplayere olan bağımlılığınız azalacaktır.

Bağımlı olmamın imkansız olduğunu düşünüyorum optimizasyon benim PC'ye göre biraz kötü.
Lenovo Z50-70 kullanıyorum.

Umarım öyle olur. Yoksa bir noktadan sonra çok kötü hale düşeceksiniz. Eğer bağımlılığa başlamış iseniz çevrimdışı oyunlara yönelin. The Walking Dead, Life is Strange, assains Creed gibi oyunları oynadıkça multiplayere olan bağımlılığınız azalacaktır.

Forza Horizon 4 önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı