Online shooter oyunlarında %50 şans %50 oyun bilgisi iken, kahramanlara dayalı skill kullanımlı bir shooter oyunda bu %50 şans oranı %25'e oyun bilgisi ise %75'e çıkıyor.
Sıradan bir rekabet ligi için aim çalışmanın mantığı yok bana göre.
Nerede ne zaman duracağını bilirsen ve şansın iyiyse ayağınla tuttuğun fareyle bile adam vurursun.
DM'de sadece classic ile ilk 3'e rahat giriyorum immo eloda.
Aim videosu izlemek yerine lig maçlarını izleyerek profesyonellerin hangi açılarda nereye baktıklarını. 2V1 - 1V1 pozisyonlarda nasıl kararlar verdiklerini izle.
Bir inşaatta kalıp ustası usta olabilmek için çivi çakma antrenmanı yapmıyor.
Sıva ustası usta olmadan önce evde kendi kendine duvar sıvamıyor.
Suriye'de çölde görevdeki askerler polislerin yaptığı gibi poligona gidip eğitim yapmıyor.
Oyunlardaki Aim'de aynı bu mantıkta. Gelişmesi için antrenman değil deneyim gerekli.
Aim nasıl tutulur öğrendiysen gerisi oyun içinde. Aim çalışmayı bırak oyun oyna.
Aim çalışmayı bırak liglerdeki pozisyonları ve kararları incele, uygula.
3 gün oyuna girmediğinde bile ısınmadan attığın ilk oyunda 30 vurursan anlayacaksın playtime ile antrenmanın farklı şeyler olduğunu.
Aimlabs 1.000 saat ile oyun içi 1.000 saat arasındaki bu ciddi farklı anlarsın umarım.
Listemde ekli olan arkadaşlarımın aimlabs çalıştığını görmedim, hepsi aktif oyun oynuyor. Aimlabs çalışmıyor.