IChaosXT
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, Valorant'ta aimim o kadar iyi değil birçok kez aim antrenmanları yaptım ancak disiplini sağlayamadığım için hep 3-4 gün yapıp bıraktım ancak artık disiplini bu sefer sağlayacağım dedim ve sağladım. Aim antrenmanını yapalı 3 hafta oldu şu anda 22. gündeyim ancak halen ranked maçlarda aynı performansı gösteriyorum, evet aim antrenmanları hemen işe yaramaz kişiden kişiye göre değişse de uzun vadede en çok fark edilir. Şu anda en büyük çektiğim problem fareyi çok kasmak denilebilir çünkü hassasiyet fark etmeksizin çok yavaş gelmeye başladı sensim, eskiden 0.2 (800 DPI) 0.16 (800 DPI) gibi sensler kullandım o senslerde bile böyle bir his deneyimlemedim hassasiyet çok ağır geliyor ve en ufak hareketimde kolum ağrıyor. Şu anki sense göre ağırlık yaşamamam lazımdı (0.2 sens 1600 DPI) daha sonra ise "gerilim kontrolü" ile alakalı videolar ve konulara denk geldim ve denedim kolumu kaslarımı daha az germeye çalıştım lakin pek başaramadım bu durumun artık mentale bağlı olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Gerilim kontrolü ile alakalı video:
Eğer İngilizce anlamam diyorsanız Türkçesi var videodaki kişi orjianal içerikle hemen hemen her şeyi aynı yapmış ya da Türkçeye uyarlamış ne derseniz artık.
Ekipmanlarım:
Mouse: Razer DeathAdder v3.
Klavye: Kemove k61.
Kulaklık: HyperX Cloud 3 Wireless.
Mouse pad: Klasse Longteng.
Sens 0.2 1600 DPI.
Mouse 2000 Hz.
100 FPS 60 Hz (R7 240/intel Xeon X3470.
Mevcut rankım Silver 1
Peak rankım Silver 3
Aim antrenmanım.
Aim Lab.
-Librainz playlist 7 tane içeriği var.
-Improved demon1 routine 11 tane içeriği var.
Poligon.
1- 2, 5 DK kafa takip.
2- 2, 5 DK onetap.
3- 2, 5 DK flick.
4- 5 DK double flick.
5- 100 + strafe.
6- 10X zor bot.
Deathmatch.
3 tane.
Toplam süresi 40-50 DK DM olmadan DM varsa 1 saat üzeri oluyor.
Gerilim kontrolü ile alakalı video:
Eğer İngilizce anlamam diyorsanız Türkçesi var videodaki kişi orjianal içerikle hemen hemen her şeyi aynı yapmış ya da Türkçeye uyarlamış ne derseniz artık.
Ekipmanlarım:
Mouse: Razer DeathAdder v3.
Klavye: Kemove k61.
Kulaklık: HyperX Cloud 3 Wireless.
Mouse pad: Klasse Longteng.
Sens 0.2 1600 DPI.
Mouse 2000 Hz.
100 FPS 60 Hz (R7 240/intel Xeon X3470.
Mevcut rankım Silver 1
Peak rankım Silver 3
Aim antrenmanım.
Aim Lab.
-Librainz playlist 7 tane içeriği var.
-Improved demon1 routine 11 tane içeriği var.
Poligon.
1- 2, 5 DK kafa takip.
2- 2, 5 DK onetap.
3- 2, 5 DK flick.
4- 5 DK double flick.
5- 100 + strafe.
6- 10X zor bot.
Deathmatch.
3 tane.
Toplam süresi 40-50 DK DM olmadan DM varsa 1 saat üzeri oluyor.